Horoscop săptămânal! Lucrurile o pot lua razna fără ca leii să prindă de veste

Berbec

Cu Venus acum în zodia Racului ai o dispoziţie accentuată către sociabilitate, comunicare şi îngăduinţă, iar această stare de spirit facilitează mult relaţiile, inclusiv pe cele sentimentale. Dincolo de dragoste şi socializare, există framântari căci Cerul îţi cere să-i ajuţi pe cei aflaţi în dificultate.

Taur

Soarele încă în Gemeni răsfrânge asupra ta o parte din strălucirea lui, contribuie la afirmare, aduce respect şi admiraţie, pune în valoare aptitudinile pentru conducere şi organizare, stimulează dorinţa de a ieşi în faţă, de a urca pe podium. Apar venituri în plus, dar este bine să fii cu băgare de seamă.

Gemeni

Creează momente pline de prospeţime, fii inventiv(ă), pentru a fi în spiritul aspectului favorabil pe care îl formează Marte cu Soarele încă în Gemeni. Pe scurt, asteaptă-te la succes şi realizări, la o creştere a veniturilor sau la alte avantaje materiale, dar şi la cheltuieli pe lucruri „ colorate”.

Rac

Eşti într-o formă bună, în general: ai energie multă şi o rezistenţă pe care poţi conta. Venus la tine în zodie pune accent pe viaţa culturală sau artistică, pe eforturile îndreptate către acţiunile colective sau care privesc comunitatea. Trebuie însă să fii cu băgare de seamă la felul în care apari în lume: poartă-te echilibrat şi cu diplomaţie!

Leu

Nu este chiar simplu să gestionezi prezenţa aprigului Marte în constelaţia Leului. În orice moment poate să apară ceva neprevăzut, iar lucrurile o pot lua razna fără să prinzi de veste. Toată această nebunie, setea de adrenalină „ acasă” poate avea farmecul ei trepidant, inviorător, incitant.

Fecioara

Vibraţional nu ai prea avea de ales, este ca şi când ţi s-ar întâmpla lucruri asupra cărora tu trebuie să fi „ maestrul”, să dovedeşti dinamică şi ambiţie în tot ceea ce faci. Job-ul este obiectivul numărul unu către care îţi concentrezi atenţia şi domeniul care îţi oferă cele mai multe satisfacţii sociale. Marele benefic Jupiter a intrat în Peşti şi aduce beneficii cu şi prin familie.

Balanță

Venus, planeta dragostei, tranzitează Racul şi îţi aduce în dar tot ce are mai bun: farmec, eleganţă, bună-dispoziţie, noroc, senzualitate, o mare putere de seducţie. Venus vă ajută să rezolvaţi cu succes aspecte legate de carieră sau de probleme de familie. Casa Europei vă este benefică solar.

Scorpion

Marte, care este şi stăpâna personalităţii, este prinsă într-un vârtej creativ şi înnoitor. Aptitudinile sunt puse în evidenţă şi se poate să nimereşti într-o conjunctură ce-ţi oferă noi perspective de dezvoltare. Ai idei ingenioase, poftă de experimente şi iniţiative îndrăzneţe. Cariera este inima ta.

Săgetător

Soarele şi Marte promit mult şi vor mult, se avântă cu entuziasm, stimulează, interacţionează. Extragi maximum de fericire din bunăvoinţa planetelor (da, planetele pot fi foarte binevoitoare!), lasă lucrurile să vină spre tine şi primeşte-le cu braţele deschise, fără să critici sau să ridici pretenţii.

Capricorn

Relaţiile Capricornului au o strânsă legătură cu mentalul, cu comunicarea sau cu drumurile. Relaţional la carieră şi bani aflat în Gemeni, Soarele este bine aspectat şi te poate ajuta să clădeşti solid şi durabil, dar numai în timp şi cu răbdare. Ai rezerve de energie prin Pluton în zodia ta.

Vărsător

Cumva, în viaţa de cuplu există o interacţiune bani-relaţie, care, dacă este bine gestionată, poate aduce câştig, dar dacă este prost gestionată, poate aduce pierderi sau fricţiuni. Echilibrul şi soluţiile sunt găsite atunci când se face apel la simţul responsabilităţii, când se distribuie echitabil sarcinile.

Pești

Nativul Peşti are standarde înalte în ceea ce priveşte relaţiile sentimentale. Astepţi mult de la partener(ă), te atrag persoanele cu poziţie sau renume, iar viaţa romantică tinde să se amestece cu cea socială sau profesională. Farmecul, eleganţa şi relaţiile sociale contribuie  socio-profesional.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! Lucrurile o pot lua razna fără ca leii să prindă de veste apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*