Horoscop săptămânal! Mintea ascuțită și cuvintele potrivite ajută vărsătorii să exceleze în afaceri

Berbec

Vei trăi momente palpitante în dragoste, indiferent de vârstă. Şti cum să păstrezi armonia în relaţia ta, şti cum să-i faci pe plac partenerului, trebuie să te mobilizezi puţin în această direcţie. Planeta Marte pune umărul să înlăture oboseala saturniană, totul cu acordul Cerului, prin legea karmei jupiteriene.

Taur

Noii îndrăgostiți vor vedea că viața lor amoroasă ia o întorsătură pozitivă mare. Noul partener își va îndeplini așteptările și această dragoste va dura. Originalitatea și independența ta față de convențiile stabilite te fac un susținător al progresului. Vei atrage atenția în câmpurile de acțiune neexplorate.

Gemeni

Armata planetară din Gemeni te ajută să îţi pui în valoare calităţile, să apari în lumina cea mai bună şi să poţi exploata la maxim conjuncturile favorabile. E o reală plăcere să mergi la serviciu, pentru că atmosfera de acolo e productivă, constructivă, eforturile tale duc la rezultate palpabile.

Rac

Marte activează spiritul întreprinzător, ambiţia şi dorinţa de afirmare. Ai nevoie de obiective, de provocări şi de competiţie. Vrei să demonstrezi ceva sau să lupţi pentru ceva. Cel mai mare inamic al sarcinilor de serviciu de zi cu zi eşti chiar tu, pentru că nimic nu-ţi place, găseşti numai defecte.

Leu

Demersuri, iniţiative, întrevederi, discuţii, negocieri, schimburi diverse oculte. Chiar şi activităţile comerciale sunt încurajate. Jupiter în casa VIII indică o pricepere aparte în mânuirea banilor, mai ales a banilor altora, nativul Leu fiind capabil să obţină profituri din investiţii bine plasate.

Fecioara

Chestiunile de natură practică prevalează asupra aspiraţiilor către succes. La serviciu, planeta Saturn creează o atmosferă grea ce necesită cunoştinţe non convenţionale. Colegii pot fi negativişti, încercând să vă distrugă încrederea vizavi de proiecte personale pe care intenţionaţi să le derulaţi.

Balanță

Gemenii „ full planetar” sunt prieteni, este posibil să ţi se deschidă larg o poartă spre viitor, să treci într-o nouă eră profesională, dar la fel de bine se poate să te trezeşti în miezul unei tornade, fără a avea putinţa de a interveni. La serviciu, vă veţi convinge cu uimire că puteţi fi şi ironici, că puteţi şi zâmbi cu bunăvoinţă, bucurându-vă de viaţă.

Scorpion

Intensitatea dorințelor tale romantice va trece prin cicluri de suișuri și coborâșuri, în funcție de ce se va întâmpla în alte domenii ale vieții tale. Se va naște o nouă tendinţă romantică. Mintea și emoțiile voastre vor fi atrase într-un proiect artistic sau comercial important, totul bazat pe intuiţia ta.

Săgetător

Relaţiile de cuplu funcţionează mai bine în sensul de prietenie, camaraderie, echipă, parteneriat de lucru sau de distracţii şi socializare decât în termeni de senzualitate şi pasiune. Păstrezi o notă de uşoară detaşare, totul decurge perfect, te implici prea mult, este posibil să apară unele dezamăgiri.

Capricorn

Vei lua în curând un nou și foarte frumos moment de cotitură în dragoste. E posibil să devii mai înţelegător, putând ajunge să te substitui în mare măsură persoanelor de lângă tine. Oameni importanţi te susţin în ascensiunea socială prin talentul de a comunica cu cele mai diferite persoane.

Vărsător

Cu Mercur şi Venus în zodia prietenă Gemeni apar oportunităţi noi, unele complet neaşteptate,  apar idei care altădată ţi s-ar fi părut irealizabile. Apar şi noi stimuli, care te împing să îndrăzneşti mai mult, să foloseşti informţii secrete. Ai mintea ascuţită, cuvintele potrivite, în orice confruntare profesională.

Pești

Venus, planeta seducţiei, trece prin casa familiei, amplifică receptivitatea amoroasă, te face să arăţi mai sexy şi creează conjuncturi favorabile apariţiei sau dezvoltării iubirii. Dacă eşti single, ai mai multe şanse să cunoşti pe cineva. Este o perioadă de înţelegere şi bună cooperare cu perechea. Ca bonus astral în constalaţia Peştilor a intrat marele benefic Jupiter.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! Mintea ascuțită și cuvintele potrivite ajută vărsătorii să exceleze în afaceri apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*