Horoscop săptămânal! Moto-ul Gemenilor în această săptămână: ”ai farmec, ești sexy, seduci fără efort”

Berbec

Prezenţa marelui benefic Jupiter în zodia prietenă a Vărsătorului, tranzitul planetar Venus şi Marte în Fecioară te ajută să-ţi pui în evidenţă calităţile, să-ţi exerciţi atributele de lider şi bun organizator, să te remarci, să străluceşti, să te impui prin acţiuni de tip „ inginerie neconvenţională”.

Taur

Venus si Marte în Fecioară îţi conferă o dispoziţie drăgăstoasă, înclinată spre flirt şi romantism, te face mai sexy, mai senzual(ă), irezistibil(ă).  Te bucuri de mai multă afecţiune şi înţelegere în cuplu, iar dacă eşti single se ivesc noi oferte prin Cupidon. August este promiţător prin proiecte de echipă.

 

Gemeni

Cu Venus şi Marte în zodia Fecioară, Gemenii au una dintre cele mai romantice perioade din ultimii ani. Primul favor pe care ţi-l face Venus este că-ţi amplifică magnetismul intelectual. Ai farmec, esti sexy, seduci fără efort. Oamenii se simt atraşi de tine în general, iar sexul opus în mod particular.

Rac

Comunicarea este piatra unghiulară în viaţa de cuplu a nativilor Rac, ea face şi desface lucrurile, dar tot ea îţi poate juca feste prin prieteni atipici. Ai grijă ce şi cât vorbeşti şi ce scrii în email-uri, SMS-uri. Ingeniozitatea, ideile originale şi novatoare, entuziasmul cu care te implici favorizează succesul.

Leu

Leul are standarde înalte în ceea ce priveşte relaţiile sentimentale. Astepţi mult de la partener(ă), te atrag persoanele cu poziţie sau renume, iar viaţa romantică tinde să se amestece cu cea socială sau profesională. Farmecul, eleganţa şi relaţiile sociale pot contribui la avansarea socio-profesională.

Fecioara

Viaţa de cuplu a nativilor Fecioară este dinamizată datorită tranzitului planetar Venus-Marte în zodia ta. Munca, obligaţiile şi împlicaţiile financiare tind să exercite presiune asupra relaţiei şi sfârşesc prin a-ţi crea o senzaţie de insatisfacţie. Planeta marelui benefic Jupiter acum în Vărsător este în armonie cu Job-ul.

Balanță

Perioada Leului acum bine sprijinită de tranzitul planetei Marte trebuie să se soldeze cu o împrospătare, o upgradare, o remodelare a viziunii, a perspectivei, a strategiilor de atingere a obiectivelor. Se poate să te răzgândesti inclusiv în privinţa obiectivelor. Nimic nu este bătut în cuie, iar pentru a reuşi ai nevoie de multă flexibilitate, de un spirit tânăr şi ingenios.

Scorpion

Venus, planeta dragostei, tranzitează casa prietenilor şi îţi aduce în dar tot ce are mai bun: farmec, eleganţă, bună-dispoziţie, noroc, senzualitate, o mare putere de seducţie. Venus vă ajută să rezolvaţi cu succes aspecte legate de carieră sau de probleme de familie. Cariera este benefică la nivel astral.

Săgetător

La baza reuşitei rămân în principal ambiţia, initiaţiva şi competitivitatea pe care ţi le insufla prezenţa lui Marte în Fecioară. Planeta Marte este cea care te provoacă şi îţi întăreşte voinţa, Marte îţi dă forţă şi energie, Marte îţi cere să acţionezi, să arăţi de ce eşti capabilă, să te impui, să dictezi.

Capricorn

Venus şi Marte promit mult şi vor mult, se avântă cu entuziasm, stimulează, interacţionează. Extragi maximum de fericire din bunăvoinţa planetelor (da, planetele pot fi foarte binevoitoare!), lasă lucrurile să vină spre tine şi primeşte-le cu braţele deschise, fără să critici sau să ridici pretenţii.

Vărsător

Soarele Leului răsfrânge asupra ta o parte din strălucirea lui, contribuie la afirmare, aduce respect şi admiraţie, pune în valoare aptitudinile pentru conducere şi organizare, stimulează dorinţa de a ieşi în faţă, de a urca pe podium. Apar venituri în plus prin colaborări,  fii cu băgare de seamă.

Pești

Reacţiile emoţionale sunt intense, există o stare de încordare şi este greu să pui de acord latura sexuală, instinctivă, cu nevoile sufletului sau cu dorinţa de armonie. Jupiter este foarte independent şi dornic de libertate, aşa că, dacă relaţia actuală merge prost, vei avea probabil puterea de a renunţa la ea, pentru a căuta sufletul pereche.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! Moto-ul Gemenilor în această săptămână: ”ai farmec, ești sexy, seduci fără efort” apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*