Horoscop săptămânal! O perioadă benefică ce anunță povești de dragoste, oportunități și distracții

Berbec

Cooperarea la serviciu este cheia care deschide uşi, trambulina care te propulsează spre succes. Nu te poţi plânge că munca este anostă ori banală. Traversezi o perioadă în care trebuie să inovezi, să înnoiesti, să reformezi ceva legat de muncă. Planeta Venus amplifică mult deschiderea către iubire.

Taur

Conjuncţia Soare-Marte este decisă să-ţi aducă ocazii favorabile. Emoţiile tale vor fi influenţate de zvonuri sau tinzi tu însuţi să influenţezi emoţiile altora prin ceea ce comunici. Există disponibilitate, există şi oferte, trăirile sunt intense şi se pot produce întâmplări benefice semnificative.

Gemeni

Predispoziţie către flirt şi joc, curiozitate, deschiderea spre nou. Venus îndeamnă la noi experimente şi descoperiri în exprimarea sexualitatii, te ajută să pui în valoare atributele feminităţii dacă eşti femeie, sau ale masculinităţii, dacă eşti bărbat, te ajută să exersezi arta amorului şi speculaţiilor.

Rac

Munca intelectuală este favorizată, precum şi tot ceea ce ţine de comunicare, fie ea scrisă ori verbală. Ai şansă la interviuri şi negocieri. Financiar, atâta timp cât îţi gestionezi inteligent resursele, nu ai de ce să te plângi. Problemele apar numai dacă visezi la chilipiruri sau scheme de îmbogăţire rapidă. Interacţiunea cu oamenii este caracterizată frecvent de sentimentalisme.

Leu

Soarele în casa banilor, ai în minte câstigul sau rezolvarea unor probleme băneşti. Vei investi mai mulţi bani în imaginea ta, în aspectul exterior, pentru a pătrunde în cercuri elevate. De asemenea, s-ar putea să ai succes socio- profesional care să-ţi aducă o îmbunătăţire a situaţiei materiale.

Fecioara

Cu Soarele în casa personalităţii, relaţiile sunt cap de afiş. Ai o mai mare disponibilitate emoţională, acorzi mai multă atenţie perechii, iar dacă nu ai o pereche, resimţi mai acut singurătatea şi te mobilizezi bine pentru a găsi pe cineva care să ţi se potrivească. Şanse de fericire sentimentală.

Balanță

Venus te face să visezi, să te scufunzi în sentimente ca în apele calde ale unei mări exotice, să trăieşti ca în vis. Expresia “beat de fericire” trebuie să fi fost inventată sub un astfel de aspect astral. Se poate să-ţi găseşti sufletul pereche, să ai parte de o întâlnire cu puternic impact emoţional.

Scorpion

Cu Marte în zodia prietenă a Fecioarei te poţi aştepta la o poveste de amor dulce şi roz! Povestea va fi “condimentată”, nărăvaşă, iar uneori s-ar putea ca situaţia să te depăşească. Încă ceva: nu cheltui peste măsură pentru a impresiona! Valoarea eşti tu, iar dacă celălalt nu vede asta, nu te merită.

Săgetător

Contactele cu ceilalţi sunt afectuoase, calde şi empatice, iar sexul opus se simte inexorabil atras de farmecul tău seducător. Este “mâna” lui Venus, planeta dragostei, care îţi trece prin „casa prietenilor”. Venus favorizează iubirea, înţelegerea, buna-dispoziţie în cuplu, împăcările şi distracţiile în doi.

Capricorn

Venus, de comun acord cu Jupiter, îţi hrăneşte aspiraţiile si-ţi scoate în cale circumstanţe favorabile împlinirii lor. Formaţia Jupiter marele benefic al sistemului solar şi Venus din zodia Balanţei favorizează creşterea popularităţii la Job şi o îmbunătăţire a relaţiilor cu partenerul de viaţă.

Vărsător

În sectorul “suflet”, în aer pluteşte o stare de aşteptare. Jupiter (Marele Benefic) acum sincron cu Venus în Balanţă îţi va expanda, îţi va colora şi-ţi va împlini orice dorinţă ce trebuie să coincidă cu cerinţele Cerului, cu implicarea ta în lucrarea Ierarhiilor superioare, prin ocultism.

Pești

În timpul Fecioarei continuă interesul pentru nou, inovaţie sau experiment, cu o electrizare masivă a casei cuplului, dar şi cu riscul producerii a câte unui scurt-circuit din când în când. Pe de altă parte, se manifestă o tendinţă de retragere într-un univers emoţional închis sau secret, cu stări de încântare, sau deziluzie.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! O perioadă benefică ce anunță povești de dragoste, oportunități și distracții apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*