Horoscop săptămânal! O zodie trăiește sentimente erotice de natură mistică

Berbec

Marte este în casa banilor, situaţiile îţi apar în alb şi negru, cauţi absolutul, joci pe mize de genul “totul sau nimic”. Se poate să câştigi. Dar, la fel de bine, te poţi alege cu o înfrângere. Te poţi aştepta o karma negativă, la complicaţii sau oprelişti. Ţi-ar fi mai de folos o atitudine flexibilă.

Taur

Venus, stăpâna Taurului intră într-un fel de hibernare, în aşteptarea unor vremuri mai fericite, sau îşi vede de treabă departe de ochii lumii. Ai o iubire secretă? Sau te retragi pentru a-ţi analiza erorile şi a-ţi construi strategii de succes pentru viitor? Sunt multe de rezolvat la nivel de prieteni.

Gemeni

Soarele Peştilor pune în valoare calităţile, te scoate în evidenţă, te ajută să-ţi exerciţi abilităţile de lider şi organizator. Ambiţiile sunt mari, te mobilizezi exemplar pentru a te situa la nivelul cerinţelor şi pentru a câştiga stima şi admiraţia celorlalţi. Atenţie, karma negativă este activată.

Rac

Soarele Peştilor îţi conferă o anume strălucire, o energie intelectuală care îi face pe ceilalţi să se simtă atraşi de tine, să te trateze cu mai multă atenţie şi consideraţie. Lucru valabil, bineînţeles, şi pentru sexul opus. Datorită lui Marte din zodia Taurului Job-ul te va solicita mai intens. Nici nu este de mirare, fiindcă Uranus şi Marte îţi lansează provocări, te incită, te cheamă la luptă.

Leu

Perioada Peştilor vă determină să aduceţi schimbări în relaţia cu cel pe care îl iubiţi. Este posibil să apară situaţii care pot fi rezolvate doar prin dispute. Cerul e cu ochii pe voi susţinând mereu latura umană a realităţii. La un nivel mai profund este problematica integrării în universul spiritual şi a acelor inamici care sunt ascunşi în propria noastră fiinţă.

Fecioara

În perioada Peştilor pentru relaţia de cuplu se poate pune la un moment dat problema îndatoririlor ce le revin fiecăruia dintre cei doi, sau se poate să-ţi asumi anumite responsabilităţi faţă de cel de alături sau amândoi să vă asumaţi o responsabilitate comună. Oricum atenţie la karma negativă.

Balanță

Se poate să te legeni într-un hamac de iluzii, se poate să ai o realizare sentimentală cât se poate de palpabilă, se poate să descoperi trăiri erotice de o natură aproape mistică. În toată povestea, însă, ceea ce contează este emoţia inefabilă, starea de visare, senzaţia de miraculos,  cărări secrete, oculte.

Scorpion

Cu Venus (planeta dragostei) şi Soarele acum în Peşti, iubirea şi/sau căsnicia sunt subiecte aflate pe primele locuri. Configuraţia astrală ar putea aduce o realizare socială cuplului şi poate fi un semn de succes pentru perechea ta. Te dedici muncii  cu energie, cu rezultate remarcabile pentru familia ta.

Săgetător

Sentimentele izvorăsc din inimă, dar sunt întreţinute de dorinţa de a cunoaşte şi de a împărtăşi cunoaşterea. Puternici stimuli şi cele mai eficiente afrodisiace îşi extrag esenţa din inimă şi intelect. Intelectul se află într-o formă de zile mari şi operezi foarte uşor noţiuni şi concepte sofisticate.

Capricorn

Relaţiile de suflet decurg aşa cum îţi doreşti, adică în deplină înţelegere şi camaraderie. Omul de alături nu este obiectul unei pasiuni sfâşietoare, ci un complice, un prieten împreună cu care te poţi deda la fel de fel de ghiduşii. O gaşcă de prieteni te tip lupul alfa, un grup de lucru vă reprezintă aspiraţiile.

Vărsător

Jupiter e în preajma planetei minţii Mercur, iar tandemul tranzitează casa personalităţii! Jupiter la tine în zodie animă o puternică motivaţie şi dorinţa de afirmare şi eşti gata să lupţi aprig pentru atingerea obiectivelor propuse. Soarele acum în constelaţia Peştilor activează excelent casa banilor.

Pești

Timpul Peştilor este orientat către familie, copii. Nevoia de a fi alături de cel drag, de a te oglindi în privirile sale, de a avea confirmări şi feedback-uri este foarte mare. Restul activităţilor şi proiectelor tale se rotesc în jurul acestui punct central, precum se învârt planetele în jurul Soarelui.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! O zodie trăiește sentimente erotice de natură mistică apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*