Horoscop săptămânal! Pentru Berbec este momentul să investească în afaceri

Berbec

Prezența a trei planete în Berbec reprezintă o binefacere pentru tine. Propunerile sunt fiabile, proiectele sunt profitabile. Acum este momentul să investești și să te implici în afacerea ta. În ceea ce privește Uranus în zodia Taur, Uranus semnificând mintea şi munca prin inițiative originale și  îndrăznețe.

Taur

Ai foarte multă putere de muncă, te implici foarte activ în rezolvarea sarcinilor ce-ţi revin, dar treburile nici nu se sfârşesc bine, că peste ele vin altele, mai urgente. Este o perioadă plină, stresantă, dar în care poţi face foarte multe dacă te planifici bine şi-ţi calculezi atent resursele.

Gemeni

Străluceşti, te impui, poţi avea chiar un statut de lider în acele structuri care adună laolaltă mai multe persoane care au aceleaşi idealuri sau interese. Munca de rutină decurge greoi şi-ţi trebuie multă răbdare şi perseverenţă ca să te achiţi de sarcini. Te ajută cele trei planete din Berbec prin prieteni în care merită să ai încredere.

Rac

Obligaţiile tot mai mari şi lipsa de timp pot să se reflecte negativ asupra relaţiei, mai ales dacă e în stadiu incipient, caz în care lucrurile par să bată pasul pe loc, dacă nu cumva să se afle chiar în regresie. Dacă ai o legătură stabilă, fă ceva ca să aduci un suflu nou, să o inviorezi cumva. Vise premonitorii îţi pot activa realitatea de zi ci zi.

Leu

Soarele în zodia prietenă Berbec promite o perioadă extrem de stimulantă, în care trăieşti acea efervescenţă care face ca totul să pară posibil, aduce oportunităţi neaşteptate sau chiar nesperate, îţi poate lansa şi provocări surprinzătoare şi te ajută să faci înnoirile şi schimbările intelectuale.

Fecioara

Ai idei noi, originale şi ingenioase, te desfăşori bine în activităţile care au legătura cu informarea, calculul, prelucrarea sau transmiterea datelor. Îţi promovezi excelent afacerile, creaţiile sau interesele, fie prin discurs, fie prin diverse canale care fac să circule informaţia, eşti adeptul noului.

Balanță

Ciclul venusian, care îţi influenţează cuplul, îşi pune amprenta şi asupra colaborărilor, asocierilor şi contractelor. Prezenţa lui Saturn-Vărsător în peisajul astral poate activa concurenţa, rivalităţile şi disensiunile. Planeta guvernatoare Venus, Soarele şi Mercur din Berbec aduc beneficii în familie.

Scorpion

Drumurile, comunicarea scrisă şi verbală şi comuniunea mental-spirituală sunt factorii care guvernează viaţa sentimentală. Aici se face apropierea, aici pot apărea şi neînţelegerile. Acestea din urmă pot avea la bază perturbări în transmiterea şi receptarea mesajului bazat pe pragmatism.

Săgetător

Cu Venus (iubire, tandreţe) în casa lui Cupidon, promisiunile sunt superbe. Sexul opus este foarte receptiv în ce te priveşte, iar tu ai o disponibilitate amoroasă mărită. Ai aliat planeta Venus pentru charisma ta, un timp de seducţie ca să reaprinzi flacăra iubirii şi să o impui în inimile prietenilor.

Capricorn

Venus e un aliat, dacă decizi să lansezi noi proiecte. Cariera ta decolează cu o promoție de sărbătorit având dinamică exacerbată. Pe partea inimii, tendința este spre romantism, îți exprimi dorința de a acționa mână în mână. Cariera şi inima te reconectează cu complicitate pentru a construi viitorul.

Vărsător

Îl ai ca administrator al banilor pe Neptun, iar Neptun nu e chiar cea mai bună poziţie pentru un om care visează la câştiguri. A, ba da, dacă doar visezi, atunci Neptun e alegerea perfectă, el te ajută să ridici castele de nisip impresionante, visându-te miliardar fără să faci nimic!

Pești

Este foarte posibil să ai de meditat asupra uniunii, să treci printr-o perioadă de distanţare sau reevaluare, să ai senzaţia că nu ţi se acordă suficientă dragoste/atenţie, să trebuiască să gestionezi probleme vechi, nesoluţionate, care revin în actualitate etc. Karma negativă se poate activa.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! Pentru Berbec este momentul să investească în afaceri apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*