Horoscop săptămânal! Pentru Capricorni, nu este chiar cea mai romantică perioadă din viaţă

Berbec

Cumva, în viaţa de cuplu există o interacţiune bani-relaţie, care, dacă este bine gestionată, poate aduce câştig, dar dacă este prost gestionată, poate aduce pierderi sau fricţiuni. Echilibrul şi soluţiile sunt găsite atunci când se face apel la simţul responsabilităţii, când se distribuie echitabil sarcinile.

Taur

Uranus în Taur are idei mai originale şi mai nonconformiste despre dragoste şi despre viaţa în doi. Uranus iubeşte independenţa, are nevoie de spaţiu personal şi nu se teme de noile experienţe. Planeta Marte trece prin casa erotismului şi aventurii, aşa că ar putea să-ţi aducă o poveste de amor.

 

Gemeni

Planeta Mercur, care este şi stăpâna zodiei, este prinsă într-un vârtej creativ şi înnoitor. Aptitudinile sunt puse în evidenţă şi se poate să nimereşti într-o conjunctură ce-ţi oferă noi perspective de dezvoltare. Ai idei ingenioase, poftă de experimente şi iniţiative îndrăzneţe. Acasă este inima ta.

Rac

Pluto este în zodia opoziţională, casa familiei. Pluto are ceva de spus, fixează lupa asupra anumitor aspecte relaţionale sau vrea să-ţi prilejuiască anumite stări, anumite conştientizări. Acum când planetele Venus şi Marte tranzitează fecioara viaţa de cuplu a Racilor capătă o dinamică criticistă.

Leu

Începe să-ţi sufle vântul în pânze, treburile merg mult mai bine acum cu Soarele în zodia  Leului. Veţi demonstra că ştiţi să vă ocupaţi de familie, dar că sunteţi şi o abilă femeie de afaceri care ştie să negocieze şi să se impună în faţa oricui şi asta cu un singur scop, să fie bani mulţi în portmoneu.

Fecioara

Planetele Marte se află în Fecioară într-o poziţie privilegiată, din care veghează ca lucrurile să meargă bine sau, dacă se mai întamplă câte un accident de parcurs, să-ţi furnizeze soluţii sau alternative. Există însă o clauză ca să fie OK, trebuie să ai acceptul Cerului în tot ce faci la nivel sentimental.

Balanță

Saturn va tranzita zodia Vărsătorului în tandem cu marele benefic Jupiter. Este o perioadă semnificativă în plan relaţional, fiindcă Saturn este chiar stăpânul casei familiei. Saturn poate antrena blocaje, tensiuni, îndepărtări, modificări neaşteptate ale cursului lucrurilor, răscolirea unor neînţelegeri trecute, reapariţia unei vechi iubiri etc, predicţii mult atenuate de Jupiter.

Scorpion

Marte şi Venus tranzitează casa prietenilor, anunţând responsabilităţi crescute, restricţii, crize, dar şi o posibilă idilă (cam zbuciumată!) care pare să aibă legatură cu munca sau cu locul de muncă. Soarele este în zodia Leului, poziţie care îţi insuflă energie şi ambiţie şi te pune mai bine în valoare.

Săgetător

Vibraţional nu ai prea avea de ales, este ca şi când ţi s-ar întâmpla lucruri asupra cărora tu trebuie să fi „ maestrul”, să dovedeşti dinamică şi ambiţie în tot ceea ce faci. Job-ul este obiectivul numărul unu către care îţi concentrezi atenţia şi domeniul care îţi oferă cele mai multe satisfacţii sociale.

Capricorn

Acum cu Marte si Venus in zodia Fecioarei nu este chiar cea mai romantică perioadă din viaţa ta,  având în vedere predispoziţia înnăscută a Capricornilor pentru carieră.  Nativul Capricorn este capabil să lupte sau să muncească din răsputeri pentru a lărgi aria de acţiune a ideilor, a conceptelor.

Vărsător

Nu este chiar simplu să gestionezi simultan şi prezenta aprigului Marte în casa ocultismului. În orice moment poate să apară neprevăzutul, iar lucrurile o pot lua razna fără să prinzi de veste. Toată această nebunie, setea de adrenalină „ ocultă” poate avea farmecul ei trepidant, inviorător, incitant.

Pești

După ce s-a lăsat îndelung aşteptată, Venus s-a decis să se urnească din casa muncii şi să intre în casa cuplului. Este o veste bună, fiindcă Venus aduce armonie, afecţiune şi seducţie în familie, adică exact ce trebuie pentru o linie sentimentală fericită. Mai e şi Marte în Fecioară alături de Venus, iar Marte predispune dinamică în familie.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! Pentru Capricorni, nu este chiar cea mai romantică perioadă din viaţă apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*