Horoscop săptămânal! Perspective promițătoare pentru Scorpioni

Berbec

Marte se mai află în zodia ta, împrumutându-ţi din farmecul şi puterea ei de atracţie, oferindu-ţi circumstanţe amoroase favorabile şi netezindu-ţi calea spre fericire. Pentru cariera dvs. profesională, acum este important să consolidaţi relaţiile pe care le aveţi şi să stabiliţi noi contacte bănoase.


Taur

Ai capul plin de planuri ȋndrăznețe şi o poftă grozavă de înnoire ”acasă”. Este posibil să nu ai, totuşi, suficient avânt încât să preiei iniţiativa. Dar nu este bai, fiindcă au grijă ceilalţi să te pună în mişcare. Te mişti odată cu un grup mai mare, îţi dau un impuls prietenii, îţi deschid uşile protectorii astrali.

Gemeni

Relaţiile de suflet decurg aşa cum îţi doreşti, adică în deplină înţelegere şi camaraderie. Omul de alături nu este obiectul unei pasiuni sfâşietoare, ci un complice, un prieten împreună cu care te poţi deda la fel de fel de ghiduşii. O gaşcă de prieteni, un grup de lucru vă reprezintă aspiraţiile. Timpul Fecioarei este orientat către familie, copii.

Rac

Deşi luna Fecioarei încurajează savurarea plăcerilor, există anumite conexiuni între dragoste şi muncă. Astfel, în relaţia de cuplu se poate pune la un moment dat problema îndatoririlor ce le revin fiecăruia dintre cei doi, sau se poate să-ţi asumi anumite responsabilităţi faţă de cel de alături sau amândoi să vă asumaţi o responsabilitate comună.

Leu

Soarele Fecioarei îţi pune în valoare calităţile, te scoate în evidenţă, te ajută să-ţi exerciţi abilităţile de lider şi organizator. Ambiţiile sunt mari, te mobilizezi exemplar pentru a te situa la nivelul cerinţelor şi pentru a câştiga stima şi admiraţia celorlalţi. Nu te implica în speculaţii, ci ȋn muncă şi iar muncă.

Fecioara

Neptun tranzitează ”casa cuplului”,  Neptun este romantic şi seducător, dar este deopotrivă idealist şi amăgitor, aşa că lesne te poate prinde într-o plasă de iluzii. Trăieşti ca-n vrajă, fiindcă Neptun e susţinut de planeta iubirii. Planeta Venus în Leu aplică legile karmice, aşadar una albă şi una neagră.

Balanță

Perioada Fecioarei vă determină să aduceţi schimbări în relaţia cu cel/cea pe care îl/o iubiţi. Este posibil să apară situaţii care pot fi rezolvate doar prin dispute. Cerul e cu ochii pe voi susţinând mereu latura umană a realităţii. La un nivel mai profund este problematica integrării în universul spiritual şi a acelor inamici care sunt ascunşi în propria noastră fiinţă.

Scorpion

Planeta Venus, îşi face de lucru prin preajma marelui benefic Jupiter, perspectivele sunt destul de promiţătoare. Scorpionul aduce un proiect de viitor comun, sau o situaţie care implică un prieten, sau o conjunctură care are impact asupra imaginii sau poziţiei pe care o ai în sânul unui grup.

Săgetător

Provocatorul Marte, Venus cea plină de farmec şi tandreţe, şi Jupiter (Cupidon astral) îşi dau întâlnire spre a-ţi îmbogăţi viaţa amoroasă sau spre a-ţi picta în culori mai vii căsnicia. Copilul vrea în parc, soţul o cafea, iar părinţii să spună ultimele noutăţi. Speculaţiile financiare sunt avantajoase.

Capricorn

Jupiter e într-o ”armată planetară”, iar tandemul tranzitează casa personalităţii! Jupiter animă o puternică motivaţie şi dorinţa de afirmare, eşti gata să lupţi aprig pentru atingerea obiectivelor propuse. Intelectul se află într-o formă de zile mari, operezi uşor cu noţiuni şi concepte sofisticate.

Vărsător

La cât de mare forfotă este în casa Cerului, a karmei, finalul Scorpionului este agitat. Poate să fie o perioadă minunată sau infernală ȋn relațiile cu anturajul. Soarele Fecioarei indică responsabilitatea pentru ceea ce trăieşti şi să te bucuri chiar şi de cele mai dificile situaţii în care eşti pus(ă) prin Job.

Pești

Ai o viziune mai lucidă şi mai practică asupra situaţiei tale relaţionale şi eşti un partener destul de rezonabil. Luaţi o foaie de hârtie şi puneţi pe două coloane calităţile şi defectele iubitului. Veţi constata că prima coloană este mult mai mare decât a doua. Vise premonitorii te pot acompania.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! Perspective promițătoare pentru Scorpioni apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*