Horoscop săptămânal! Posibilă avansare pentru Scorpioni

Berbec

Marte la tine în zodie şi Jupiter din Capricorn promit mult şi vor mult, se avântă cu entuziasm, stimulează, interacţionează. Extragi maximum de fericire din bunăvoinţa planetelor (da, planetele pot fi foarte binevoitoare!), lasă lucrurile să vină spre tine şi primeşte-le cu braţele deschise, fără să critici sau să ridici pretenţii.
Taur

Uranus iubeste acţiunea, experimentul, noul, schimbarea, lucruri care trebuie să ţi se întipărească bine în minte, fiindcă relaţiile Taurului stau sub înrâurirea lui Uranus la tine ȋn zodie, iar cei care uită să-i ofere ce doreşte pot suporta consecinţele, soldate de regulă cu bulversări şi rupturi. Mai e ceva, nu uita de planeta Marte din Berbec care pentru tine poate activa acum o karmă negativă.

Gemeni

La baza reuşitei rămân în principal ambiţia, initiaţiva şi competitivitatea pe care ţi le insufla prezenţa lui Marte în berbec, casa prietenilor. Marte este cea care te provoacă şi îţi întăreşte voinţa, Marte îţi dă forţă şi energie, Marte îţi cere să acţionezi, să arăţi de ce eşti capabil(ă), să te impui, să dictezi.

Rac

Soarele Scorpionului te ajută să te pui în valoare, să-ţi administrezi bine imaginea şi aptitudinile; Marte din Berbec îţi dă avânt, determinare şi iniţiativă; Venus îţi asigură un bun contact cu colaboratorii, şefii şi autorităţile; iar Mercur te asistă în luarea deciziilor potrivite la nivel ocult.

Leu

Reacţiile emoţionale sunt intense, există o stare de încordare şi este greu să pui de acord latura sexuală, instinctivă, cu nevoile sufletului sau cu dorinţa de armonie. Chestiunile legate de copii, de sarcină sau de calitatea de părinte pot participa şi ele la tulburarea păcii conjugale/parteneriale.

Fecioara

Cu Venus în zodia ta, Fecioara are una dintre cele mai romantice perioade din ultimii ani. Primul favor pe care ţi-l face Venus este că-ţi amplifică magnetismul. Ai farmec, ești sexy, seduci fără efort. Oamenii se simt atraşi de tine în general prin intelectualitate, iar sexul opus în mod particular.

Balanță

Planeta guvernatoare Marte se află încă în casa cuplului, canalizând multă energie spre zona relaţională, care este în continuare incitantă, motivantă, dar care poate fi şi destul de turbulentă. Pe fondul pasional, întrevederile romantice împrumută un caracter jucăuş, curios şi experimental.

Scorpion

Nu sunt şanse să treceţi neobservaţi la birou. Reuşiţi să impresionaţi prin inteligenţă, rezolvând rapid unele probleme. Nu este exclusă o avansare, o evidenţiere sau atingerea unui obiectiv îndelung urmărit, pentru care te-ai străduit din greu în ultima perioada. Relaţiile sunt în mişcare, amprentate de nou, de schimbare, şeful din tine vrea mai mult.

Săgetător

Perioada Scorpionului este marcată în de ambiţie, iniţiativă şi karmă. Se poate să apară noi deschideri, noi provocări, care îţi solicită deopotrivă spiritul de luptător, inteligenţa şi diplomaţia. Financiar ai şanse frumoase şi pot apărea oportunităţi prin intermediul protectorilor astrali metafizici.

Capricorn

Marele benefic Jupiter la tine ȋn zodie este favorabil noilor iubiri, căsătoriei, proiectelor comune, veseliei şi bunei înţelegeri în cuplu. Jupiter este independent şi dornic de libertate, aşa că, dacă relaţia actuală merge prost, vei avea probabil puterea de a renunţa la ea, pentru a căuta sufletul pereche.

Vărsător

Cu Saturn în casa duşmanilor ascunşi lucrurile nu merg uşor. Fie responsabilităţile sunt împovărătoare, fie ai în vizor obiective serioase, care cer timp şi răbdare pentru a putea fi atinse. Mizează pe egalitatea forţelor, pe un aport personal bine delimitat pe plan sentimental şi profesional.

Pești

Sociabilitatea se manifestă din plin la nivel de grup, initiaţive colective, agape amicale. Când vine vorba de relaţia “unul la unul”, se face simţită o oarecare stânjeneală, o senzaţie de frustrare. Urci în ierarhie, îţi îmbunătăţeşti poziţia socială, ajungi în bătaia reflectoarelor, stârneşti admiraţie mistică.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! Posibilă avansare pentru Scorpioni apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*