Horoscop săptămânal! Promisiuni de bani, pentru zodia Leu

Berbec

Relaţiile de suflet decurg aşa cum îţi doreşti, adică în deplină înţelegere şi camaraderie. Omul de alături nu este obiectul unei pasiuni sfâşietoare, ci un complice, un prieten împreună cu care te poţi deda la fel de fel de ghiduşii. O gaşcă de prieteni, un grup de lucru vă reprezintă aspiraţiile.

Taur

Deşi luna August încurajează savurarea plăcerilor, există anumite conexiuni între dragoste şi muncă. Astfel, în relaţia de cuplu se poate pune la un moment dat problema îndatoririlor ce le revin fiecăruia dintre cei doi, sau se poate să-ţi asumi anumite responsabilităţi faţă de cel de alături sau amândoi să vă asumaţi o responsabilitate comună.

Gemeni

Timpul Fecioarei este orientat către familie, copii. Nevoia de a fi alături de cel drag, de a te oglindi în privirile sale, de a avea confirmări şi feedback-uri este foarte mare. Restul activităţilor şi proiectelor tale se rotesc în jurul acestui punct central, precum se învârt planetele în jurul Soarelui.

Rac

Soarele Fecioarei îţi conferă o anume strălucire, o energie radiantă care îi face pe ceilalţi să se simtă atraşi de tine, să te trateze cu mai multă atenţie şi consideraţie. Lucru valabil, bineînţeles, şi pentru sexul opus. Datorită cuplului astral Soare-Marte din zodia Fecioarei Job-ul te va solicita mai intens.

Leu

Marte este în casa banilor, situaţiile îţi apar în alb şi negru, cauţi absolutul, joci pe mize de genul “totul sau nimic”. Se poate să câştigi. Dar, la fel de bine, te poţi alege cu o înfrângere. Te poţi aştepta la episoade intense, la complicaţii sau oprelişti, ţi-ar fi mai de folos o atitudine flexibilă.

Fecioara

Marte e în preajma lui Mercur, iar tandemul tranzitează casa personalităţii! Intelectul se află într-o formă de zile mari şi operezi uşor noţiuni şi concepte sofisticate.  Soarele la tine în zodie animă o puternică motivaţie, dorinţa de afirmare şi eşti gata să lupţi pentru atingerea obiectivelor propuse.

Balanță

Venus se mai află în zodia ta, împrumutându-ţi din farmecul şi puterea ei de atracţie, oferindu-ţi circumstanţe amoroase favorabile şi netezindu-ţi calea spre fericire. Pentru cariera dvs. profesională, acum este important să consolidaţi relaţiile pe care le aveţi şi să stabiliţi noi contacte bănoase.

Scorpion

Venus, intră în casa a douăsprezecea, o casă obscură în care îşi au locul iubirile secrete, dar şi amăgirile, deziluziile, rătăcirile, confuzia, însingurarea. Se poate să trăieşti o poveste de dragoste departe de privirile indiscrete, se poate să te înflăcărezi pentru o himeră, să suferi din iubire.

Săgetător

Soarele Fecioarei îţi pune în valoare calităţile, te scoate în evidenţă, te ajută să-ţi exerciţi abilităţile de lider. Ambiţiile sunt mari, te mobilizezi exemplar pentru a te situa la nivelul cerinţelor şi pentru a câştiga stima şi admiraţia celorlalţi. Te dedici muncii  cu toată energia, cu rezultate remarcabile.

Capricorn

Soarta te favorizează acum în timpul prieten al Fecioarei, depinde de tine ca favorurile să se concretizeze. Încearcă să-i ieşi în întâmpinare! Dacă te închizi în casă sau în birou, fericirii îi va fi greu să te găsească. Poţi face bani frumoşi folosindu-ţi mintea şi puterea de convingere. Ai colaborări plăcute şi profitabile financiar.

Vărsător

Se poate să te legeni într-un hamac de iluzii, se poate să ai o realizare sentimentală cât se poate de palpabilă, se poate să descoperi trăiri erotice de o natură aproape mistică. Ceea ce contează este emoţia inefabilă, starea de visare, senzaţia de miraculos. Astral, nişele de oportunitate vin spre tine.

Pești

Perioada Fecioarei vă determină să aduceţi schimbări în relaţia cu cel pe care îl iubiţi. Este posibil să apară situaţii care pot fi rezolvate doar prin dispute. Cerul e cu ochii pe voi susţinând mereu latura umană a realităţii. La un nivel mai profund este problematica integrării în universul spiritual şi a acelor inamici care sunt ascunşi în propria noastră fiinţă.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! Promisiuni de bani, pentru zodia Leu apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*