Horoscop săptămânal! Rac, Venus îţi poate aduce sufletul pereche

Berbec

Dragostea este proslăvită, ea poate avea legatură, deopotrivă, cu cariera, statutul, vizibilitatea publică. Deciziile profesionale pot fi influenţate de sentimente, sau afectivitatea îţi poate impulsiona ascensiunea. Ai o mare vizibilitate, te bucuri de simpatie şi apreciere, reputaţia ţi se consolidează.

Taur

Cu Marte şi Uranus acum la tine în zodie, casa personalității, nu te plictisesti. Are Marte grijă să pună sare şi piper, să-ţi facă viaţa de amiciţie mai palpitantă, mai vie, mai pasionantă. Planeta Marte poate să aducă şi nerăbdare, subiectivism, gust pentru risc, tendinţe agresive şi felurite incidente.

Gemeni

Interesele Gemenilor par a fi în principal de natură practică şi mai puţin de natură amoroasă. Tranzitul lui Venus prin Capricorn îţi este favorabil cu ţinte oculte. Relaţiile pot fi foarte plăcute şi confortabile cât domneşte spiritul camaraderesc şi cât cuplul împărtăşeşte preocupări comune.

Rac

Eşti în priză. Ai decis să câştigi şi pui toate armele în joc. Da, ambiţiile ating apogeul, iar iniţiativa dă în clocot. Cum altfel, când în casa ocultismului, în Vărsător tronează marele benefic Jupiter. În plus, şi alte planete sunt în favoarea ta, de exemplu planeta Venus îţi poate aduce sufletul pereche.

Leu

Este posibil să ai de meditat asupra uniunii, să treci printr-o perioadă de reevaluare, să ai senzaţia că nu ţi se acordă suficientă dragoste, să trebuiască să gestionezi probleme vechi, nesoluţionate, care revin în actualitate etc. Complicaţiile relaţionale se pot extinde şi asupra parteneriatelor de lucru.

Fecioara

Cu Venus (iubire, tandreţe) în casa lui Cupidon, promisiunile sunt superbe. Sexul opus este foarte receptiv în ce te priveşte, iar tu ai o disponibilitate amoroasă mărită. Ai aliat planeta Venus pentru charisma ta, un timp de seducţie ca să reaprinzi flacăra iubirii şi să o impui în inimile prietenilor.

Balanță

Luna ianuarie este o perioadă stabilă, în care predomină preocupările domestice şi financiare. Acum apreciezi mai mult confortul, siguranţa şi afecţiunea profundă dar potolită. Nu prea eşti înclinat(ă) spre pasiuni sălbatice şi zbuciumate. Nu vrei nici să te agiti mult, nici să-ţi asumi riscuri prea mari.

Scorpion

Drumurile, comunicarea scrisă şi verbală şi comuniunea mental-spirituală sunt factorii care guvernează viaţa sentimentală. Aici se face apropierea, aici pot apărea şi neînţelegerile. Acestea din urmă pot avea la bază perturbări în transmiterea şi receptarea mesajului bazat pe pragmatism.

Săgetător

Ai foarte multă putere de muncă, te implici foarte activ în rezolvarea sarcinilor ce-ţi revin, dar treburile nici nu se sfârşesc bine, că peste ele vin altele, mai urgente. Este o perioadă plină, stresantă, dar în care poţi face foarte multe dacă te planifici bine şi-ţi calculezi atent resursele. Jupiter şi Saturn te ajută ȋn relațiile cu anturajul de proximă vecinătate.

Capricorn

Străluceşti, te impui, poţi avea chiar un statut de lider în acele structuri care adună laolaltă mai multe persoane care au aceleaşi idealuri sau interese. Munca de rutină decurge greoi şi-ţi trebuie multă răbdare şi perseverenţă ca să te achiţi de sarcini. Te ajută marele benefic Jupiter acum în Vărsător.

Vărsător

Tranzitul marelui benefic Jupiter în zodia ta pentru o perioadă de 1 an  este cel mai prielnic vânt care ţi-ar putea sufla în pânze vreodată. Îţi dă energie, curaj, idei, iniţiativă şi dorinţa de a face mai mult, de a face altceva, mai bun, mai interesant, mai spectaculos. Vei fi de departe mai sociabil(ă) şi mai comunicativ(ă) decât de obicei.

Pești

Ianuarie conţine toate ingredientele necesare pentru atingerea reuşitei: putere de muncă, entuziasm şi creativitate, iniţiativă şi decizie, plus foarte mult dinamism. Pune în practică idei şi proiecte la care te gândeşti de mai multă vreme şi poti face 1001 demersuri şi aranjamente serioase. Pentru a produce performanţă, Neptun la tine în zodie are nevoie de un ţel clar şi o strategie

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! Rac, Venus îţi poate aduce sufletul pereche apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*