Horoscop săptămânal! Racii vor fi bântuiți de amintiri sentimentale

Berbec

Marte, care este şi stăpâna personalităţii, este prinsă într-un vârtej creativ şi înnoitor. Aptitudinile sunt puse în evidenţă şi se poate să nimereşti într-o conjunctură ce-ţi oferă noi perspective de dezvoltare. Ai idei ingenioase, poftă de experimente şi iniţiative îndrăzneţe. Job-ul este favorabil aspectat, aşadar implică-te relațional cu colegii.

Taur

Configuraţia astrală a acestei perioade poate să rascolească trecutul şi să-ţi scoată în cale o fostă iubire. Ți-ar prinde bine o ieşire sau chiar un voiaj mai lung, poţi lucra oriunde în casa Europei în condiţii de maxime avantaje. Uranus la tine ȋn zodie pune în prim plan unicitatea voastră  în comparaţie cu ceilalţi.

Gemeni

Comunicarea este piatra unghiulară în viaţa de cuplu a Gemenilor: ea face şi desface lucrurile, dar tot ea îţi poate juca feste prin prieteni atipici. Ai grijă ce şi cât vorbeşti şi ce scrii în email-uri, SMS-uri. Atenţie să nu te înflăcărezi sentimental pentru ceva înşelător, căci săgeata lui Cupidon ţinteşte.

Rac

Simţi nevoia de intimitate şi siguranţă, pe care le găseşti fie alături de familie, în cămin, fie alături de o persoană caldă şi stabilă, într-o ambianţa retrasă. În chestiunile casnice şi financiare ţine cont şi de părerea partenerului/partenerei! Se poate să ai nostalgii, să te bântuie amintirile sentimentale.

Leu

Leul are standarde înalte în ceea ce priveşte relaţiile sentimentale. Astepţi mult de la partener(ă), te atrag persoanele cu poziţie sau renume, iar viaţa romantică tinde să se amestece cu cea socială sau profesională. Farmecul, eleganţa şi relaţiile sociale pot contribui la avansarea socio-profesională.

Fecioara

Creează momente pline de prospeţime, fii inventiv(ă), pentru a fi în spiritul aspectului favorabil Venus la tine ȋn zodie. Asteaptă-te la succes şi realizări, la o creştere a veniturilor sau la alte avantaje materiale, dar şi la cheltuieli pe lucruri „ colorate”. Ocupaţi-vă mai mult de propria persoană.

Balanță

Pasionatul şi agresivul Marte este situat în Berbec în casa cuplului Balanțelor, astfel încât axa “tu-eu” este supraîncărcată. Se poate să ai de furcă în alt gen de relaţii sociale, nu neapărat în relaţia de cuplu. Riscul ca tensiunile dinamice să se descarce asupra relaţiei de cuplu este foarte mare.

Scorpion

Viaţa de cuplu a Scorpionilor este dinamică datorită a 3 planete grele din zodia Capricornului. Munca, obligaţiile şi împlicaţiile financiare tind să exercite presiune asupra relaţiei şi sfârşesc prin a-ţi crea o senzaţie de insatisfacţie. Venus acum în Fecioară aduce avantaje socio profesionale.

Săgetător

Ingeniozitatea, ideile originale şi novatoare, entuziasmul cu care te implici favorizează succesul. Dacă sunteţi căsătorit(ă), vă sfătuim să evitaţi relaţiile extraconjugale sau să vă ascundeţi cu mare atenţie escapadele amoroase, deoarece puteţi provoca discuţii aprinse care pot duce la despărţire.

Capricorn

Soarele Balanței răsfrânge asupra ta o parte din strălucirea lui, contribuie la afirmare, aduce respect şi admiraţie, pune în valoare aptitudinile pentru conducere şi organizare, stimulează dorinţa de a ieşi în faţă, de a urca pe podium. Apar venituri în plus, dar este bine să fii cu băgare de seamă. Ȋn relaţia de familie intervine planeta Marte cu posibile certuri.

Vărsător

Perioada Balanţei bine sprijinită de tranzitul planetei Marte trebuie să se soldeze cu o împrospătare, o upgradare, o remodelare a viziunii, a perspectivei, a strategiilor de atingere a obiectivelor. Nimic nu este bătut în cuie, pentru a reuşi ai nevoie de multă flexibilitate, de un spirit tânăr şi ingenios.

Pești

Marele benefic Jupiter în zodia prietenă a Capricornului alături de Saturn şi planeta Marte acum ȋn zodia Berbecului te ajută să-ţi pui în evidenţă calităţile, să-ţi exerciţi atributele de lider şi bun organizator, să te remarci, să străluceşti, să te impui prin acţiuni de tip „ inginerie neconvenţională”.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! Racii vor fi bântuiți de amintiri sentimentale apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*