Horoscop săptămânal! Relația de cuplu a taurilor are de suferit

Berbec

Intensitatea dorințelor tale romantice va trece prin cicluri de suișuri și coborâșuri, în funcție de ce se va întâmpla în alte domenii ale vieții tale. Se va naște o nouă tendinţă romantică la serviciu. Mintea și emoțiile vor fi atrase într-un proiect intelectual, comercial important. Job-ul va fi prioritatea ta.

.

Taur

Relaţiile de cuplu funcţionează mai bine în sensul de prietenie, camaraderie, echipă, parteneriat de lucru sau de distracţii şi socializare decât în termeni de senzualitate şi pasiune. Păstrezi o notă de uşoară detaşare, totul decurge perfect, te implici prea mult, este posibil să apară unele dezamăgiri.

Gemeni

Toate planurile şi iniţiativele tale par să aibă o legătură mai mult sau mai puţin vizibilă cu banii şi afacerile. Avansează-ți pionii în fața părții adverse, în timp ce ego-urile se ciocnesc. Jupiter / Uranus promovează toate activitățile legate de țările străine. Planeta Venus aduce avantaje cu şi prin Job.

Rac

Noii îndrăgostiți vor vedea că viața lor amoroasă ia o întorsătură pozitivă mare. Noul partener își va îndeplini așteptările și această dragoste va dura. Originalitatea și independența ta față de convențiile stabilite te fac un susținător al progresului. Vei atrage atenția în câmpurile de acțiune neexplorate.

Leu

Venus e un aliat, dacă decizi să lansezi noi proiecte. Cariera ta decolează cu o promoție de sărbătorit având un interviu concludent. Pe partea inimii, tendința este spre romantism, îți exprimi dorința de a acționa mână în mână. Ambele pentru a se reconecta cu complicitate și pentru a construi viitorul.

Fecioara

Eşti în priză. Ai decis să câştigi şi pui toate armele în joc. Da, ambiţiile ating apogeul, iar iniţiativa dă în clocot. Cum altfel, când în casa Job-ului, în Vărsător tronează marele benefic Jupiter. În plus, şi alte planete sunt în favoarea ta, de exemplu planeta Venus îţi poate aduce sufletul pereche.

Balanță

Ciclul venusian, care îţi influenţează cuplul, îşi pune amprenta şi asupra colaborărilor, asocierilor şi contractelor. Prezenţa lui Marte-Fecioară în peisajul astral poate activa concurenţa, rivalităţile şi disensiunile. Marele benefic Jupiter şi Saturn din Vărsător aduc aduc binele şi răul prin speculaţii.

Scorpion

Este foarte posibil să ai de meditat asupra uniunii, să treci printr-o perioadă de distanţare sau reevaluare, să ai senzaţia că nu ţi se acordă suficientă dragoste/atenţie, să trebuiască să gestionezi probleme vechi, nesoluţionate, care revin în actualitate etc. Complicaţiile relaţionale se pot extinde şi asupra parteneriatelor de lucru şi chiar asupra clientelei şi contractelor.

Săgetător

Vă veți simți mai vibrant și mai gata să abordați noi proiecte pentru a vă reîncepe viața profesională. Vei fi mai încrezător în tine și în mijloacele tale și vei vedea viitorul ca un loc de joacă minunat aici și în străinătate. Evitaţi capriciile de lux, încercaţi să încropiţi în doi o listă de cheltuieli prioritare!

Capricorn

Soarele în zodia prietenă Fecioară promite o lună extrem de stimulantă, în care trăieşti acea efervescenţă care face ca totul să pară posibil, aduce oportunităţi neaşteptate sau chiar nesperate, îţi poate lansa şi provocări surprinzătoare şi te ajută să faci înnoirile şi schimbările intelectuale.

Vărsător

Ştiţi cum să păstraţi armonia în relaţia dvs., cum să-i faceţi pe plac partenerului dacă vă mobilizaţi puţin în această direcţie. În schimb, dispoziţia pentru flirturi nevinovate este “la ea acasă”. Planeta Marte pune umărul să înlăture oboseala şi slăbiciunea saturniană, dar cu acordul Cerului, prin legea karmei.

Pești

Timpul Fecioarei este o perioadă adecvată analizei sentimentelor şi situaţiilor din viaţa de cuplu, iar această analiză merge până la miezul problemelor, te ajută să le înţelegi cele mai profunde şi delicate mecanisme. Latura fizică funcţionează fără complicaţii, aşadar erotismul ar putea constitui o cale de conciliere.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! Relația de cuplu a taurilor are de suferit apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*