Horoscop săptămânal! Săgetător, Planeta Marte îți poate aduce o poveste de amor

Berbec

Nu este chiar simplu să gestionezi prezenta aprigului Marte la tine ȋn zodie. În orice moment poate să apară ceva neprevăzut, iar lucrurile o pot lua razna fără să prinzi de veste. Toată această nebunie, setea de adrenalină „ acasă” poate avea farmecul ei trepidant, inviorător, metafizic.
Taur

Marte, se află în zodia Berbec într-o poziţie privilegiată, din care veghează ca lucrurile să meargă bine sau, dacă se mai întamplă  un accident de parcurs, să-ţi furnizeze soluţii sau alternative. Există ȋnsă o clauză ca să fie OK, trebuie să ai acceptul Cerului în tot ce faci la nivel sentimental.

Gemeni

Nu este chiar cea mai romantică perioadă din viaţa ta, dar având în vedere predispoziţia înnăscută a Gemenilorlor pentru comunicare şi înţelegere, vei şti cum să faci ca să minimizezi inconvenientele. Saturn din Capricorn continuă să îşi impună punctul de vedere în casa familiei, un punct de vedere destul de exigent şi sever, care uneori îţi poate crea impresia că omul de alături este rece.

Rac

Pluto este în zodia opoziţională, casa familiei. Pluto are ceva de spus, fixează lupa asupra anumitor aspecte relaţionale sau vrea să-ţi prilejuiască anumite stări, anumite conştientizări. Acum când planeta Venus tranzitează Scorpionul viaţa de cuplu a Racilor capătă un alt relief, o altă dinamică.

Leu

Începe să-ţi sufle vântul în pânze, treburile merg mult mai bine acum cu Soarele prieten din zodia  Săgetătorului. Veţi demonstra că ştiţi să vă ocupaţi de familie, dar că sunteţi şi o abilă femeie de afaceri care ştie să negocieze şi să se impună în faţa oricui şi asta cu un singur scop, să fie veselie.

Fecioara

Cumva, în viaţa de cuplu există o interacţiune bani-relaţie, care, dacă este bine gestionată, poate aduce câştig, dar dacă este prost gestionată, poate aduce pierderi sau fricţiuni. Echilibrul şi soluţiile sunt găsite atunci când se face apel la simţul responsabilităţii, când se distribuie echitabil sarcinile.

Balanță

Saturn va tranzita finalul zodiei Capricorn în tandem cu marele benefic Jupiter. Este o perioadă semnificativă în plan relaţional, fiindcă Saturn este chiar stăpânul casei familiei pentru tine. Saturn poate antrena blocaje, tensiuni, îndepărtări, modificări neaşteptate ale cursului lucrurilor, răscolirea unor neînţelegeri trecute, reapariţia unei vechi iubiri, totul fiind ȋndulcit de Jupiter.

Scorpion

Venus anunţă noroc şi fericire în viaţa sentimentală. Venus în casa dragostei amplifică bucuria de a trăi şi pofta de distracţii şi aduce conjuncturi favorabile. Emoţiile sunt vii, senzualitatea este mai puternică, iar trăirile amoroase se exprimă într-o ambianţă relaxată, lipsită de griji şi de restricţii.

Săgetător

Marte acum în zodia Berbecului are idei originale şi nonconformiste despre dragoste şi despre viaţa în doi. Marte iubeşte independenţa, are nevoie de spaţiu personal şi nu se teme de noile experienţe. Planeta Marte trece prin casa erotismului şi aventurii, aşa că ar putea să-ţi aducă o poveste de amor.

Capricorn

Venus, stăpâna inimii tranzitează Scorpionul, casa prietenilor. Soarele Săgetătorului determină o prezenţă agreabilă, magnetică, plină de farmec. Nu te aştepta la minuni! Ai răbdare şi înţelegere, fiindcă perioada este trecută şi prin filtrul Cerului, dar poate fi depăşită cu înţelepciune şi umor.

Vărsător

Soarele este în Săgetător, poziţie care îţi insuflă energie şi ambiţie şi te pune mai bine în valoare. Îţi sunt apreciate calităţile de lider şi organizator, capacitatea de a-i motiva pe ceilalţi, competenţele profesionale. Saturn şi Pluto tranzitează Capricornul, casa duşmanilor ascunşi. Este adevărat că s-ar putea să ai şi tu puţin de tras, dar asta numai dacă ai în destin o karmă negativă.

Pești

Vibraţional nu ai prea avea de ales, este ca şi când ţi s-ar întâmpla lucruri asupra cărora tu trebuie să fi „ maestrul”, să dovedeşti dinamică şi ambiţie în tot ceea ce faci. Job-ul este obiectivul numărul unu către care îţi concentrezi atenţia şi domeniul care îţi oferă cele mai multe satisfacţii sociale.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! Săgetător, Planeta Marte îți poate aduce o poveste de amor apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*