Horoscop săptămânal! Speculațiile financiare sunt avantajoase săgetătorilor

Berbec
Venus şi Soarele tranzitează casa a douăsprezecea, o casă obscură în care îşi au locul iubirile secrete, dar şi amăgirile, deziluziile, rătăcirile, confuzia, însingurarea. Se poate să trăieşti o poveste de dragoste departe de privirile indiscrete, se poate să te înflăcărezi pentru o himeră, să suferi din iubire.

Taur

Există anumite conexiuni între dragoste şi muncă. Astfel, în relaţia de cuplu se poate pune la un moment dat problema îndatoririlor ce le revin fiecăruia dintre cei doi, sau se poate să-ţi asumi anumite responsabilităţi faţă de cel de alături sau amândoi să vă asumaţi o responsabilitate comună.

Gemeni

Marte tranzitează zodia ta împrumutându-ţi din farmecul şi puterea ei de atracţie, oferindu-ţi circumstanţe amoroase favorabile şi netezindu-ţi calea spre fericire. Pentru cariera dvs. profesională, acum este important să consolidaţi relaţiile pe care le aveţi şi să stabiliţi noi contacte bănoase. Fii însă atent(ă) la posibile datorii karmice.

Rac

Realizările lunii Martie vin în primul rând datorită potenţării unor calităţi precum spiritul de organizare şi de control al situaţiilor, dar şi datorită unei anume şanse care te ajută să străluceşti, să te pui într-o lumină bună, să-ţi etalezi cum se cuvine cunoştinţele şi aptitudinile profesionale. Oricum nu uita de legea karmei, căci ea poate fi un bumerang pentru tine.

Leu

Ai o viziune mai lucidă şi mai practică asupra situaţiei tale relaţionale şi eşti un partener destul de rezonabil. Luaţi o foaie de hârtie şi puneţi pe două coloane calităţile şi defectele iubitului. Veţi constata că prima coloană este mult mai mare decât a doua. Vise premonitorii te pot acompania.

Fecioara

Neptun tranzitează „ casa cuplului”, Neptun este romantic şi seducător, dar este deopotrivă idealist şi amăgitor, aşa că lesne te poate prinde într-o plasă de iluzii. Trăieşti ca-n vrajă, fiindcă Neptun e susţinut de planeta iubirii, Venus şi Soarele la tine în Peşti. Aşadar vraja sentimentală e mare.

Balanță

Relaţiile de suflet decurg aşa cum îţi doreşti, adică în deplină înţelegere şi camaraderie. Omul de alături nu este obiectul unei pasiuni sfâşietoare, ci un complice, un prieten împreună cu care te poţi deda la fel de fel de ghiduşii. O gaşcă de prieteni, un grup de lucru vă reprezintă aspiraţiile.

Scorpion

Sentimentele izvorăsc din inimă, dar sunt întreţinute de dorinţa de a cunoaşte şi de a împărtăşi cunoaşterea. Puternici stimuli şi cele mai eficiente afrodisiace îşi extrag esenţa din spirit şi intelect. Intelectul se află într-o formă de zile mari şi operezi foarte uşor noţiuni şi concepte sofisticate.

Săgetător

Provocatorul Marte, Venus cea plină de farmec şi tandreţe, şi Jupiter (Cupidon astral) îşi dau întâlnire spre a-ţi îmbogăţi viaţa amoroasă sau spre a-ţi picta în culori mai vii căsnicia. Copilul vrea în parc, soţul o cafea, iar părinţii să spună ultimele noutăţi. Speculaţiile financiare sunt avantajoase.

Capricorn

Volumul mare de lucru, presiunea impusă de termene, de complexitatea sarcinilor, de posibilele situaţii de concurenţă sau de atmosfera “încinsă” de la locul de muncă te ţin în priză şi se pot dovedi destul de stresante. Programul zilnic poate deveni mai încărcat dar îţi aduce rezultate palpabile.

Vărsător

Jupiter e în preajma seducătoarei Venus, iar tandemul tranzitează casa personalităţii! Jupiter la tine în zodie animă o puternică motivaţie şi dorinţa de afirmare şi eşti gata să lupţi aprig pentru atingerea obiectivelor propuse. În schimb Pluton acum în Capricorn poate declanşa unele datorii karmice.

Pești

La cât de mare forfotă este în casa Cerului, a karmei,finalul zodiei Peşti este agitat. Poate să fie o perioadă minunată sau infernală. Soarele şi Venus la tine în zodie indică responsabilitatea pentru ceea ce trăieşti şi să te bucuri chiar şi de cele mai dificile situaţii în care eşti pus(ă) prin carieră.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! Speculațiile financiare sunt avantajoase săgetătorilor apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*