Horoscop săptămânal! Taur: te vei înflăcăra pentru o himeră

Berbec

Provocatorul Marte, Venus cea plină de farmec şi tandreţe, şi Jupiter protector astral de rang ȋnalt îşi dau întâlnire spre a-ţi îmbogăţi viaţa amoroasă sau spre a-ţi picta în culori mai vii căsnicia. Copilul vrea în parc, soţul o cafea, iar părinţii vor să spună ultimele noutăţi. Experiențe oculte, ciudate te pot acompania ȋn viață.Taur

Planeta Marte tranzitează casa a douăsprezecea pe Horoscopul tău personal, o casă obscură în care îşi au locul iubirile secrete, dar şi amăgirile, deziluziile, rătăcirile, confuzia, însingurarea. Se poate să trăieşti o poveste de dragoste departe de privirile indiscrete, se poate să te înflăcărezi pentru o himeră, să suferi din iubire.

Gemeni

Marte se află în zodia prietenă a Berbecului, împrumutându-ţi din farmecul şi puterea ei de atracţie, oferindu-ţi circumstanţe amoroase favorabile şi netezindu-ţi calea spre fericire. Pentru cariera  profesională, este important să consolidaţi relaţiile pe care le aveţi şi să stabiliţi noi contacte bănoase.

Rac

Sentimentele izvorăsc din inimă, dar sunt întreţinute de dorinţa de a cunoaşte şi de a împărtăşi cunoaşterea. Puternici stimuli şi cele mai eficiente afrodisiace îşi extrag esenţa din spirit şi intelect. Intelectul se află într-o formă de zile mari şi operezi foarte uşor noţiuni şi concepte sofisticate.

Leu

Relaţiile de suflet decurg aşa cum îţi doreşti, adică în deplină înţelegere şi camaraderie. Omul de alături nu este obiectul unei pasiuni sfâşietoare, ci un complice, un prieten împreună cu care te poţi deda la fel de fel de ghiduşii. O gaşcă de prieteni, un grup de lucru vă reprezintă aspiraţiile ȋn Job.

Fecioara

Ai o viziune mai lucidă şi mai practică asupra situaţiei tale relaţionale şi eşti un partener destul de rezonabil. Luaţi o foaie de hârtie şi puneţi pe două coloane calităţile şi defectele iubitului. Veţi constata că prima coloană este mult mai mare decât a doua. Vise premonitorii te pot acompania.

Balanță

Cu Soarele ȋn Scorpion şi Venus la tine ȋn zodie se prefigurează anumite oportunităţi financiare pe care trebuie să le observi la timp. Te apropii treptat de membrii familiei cu care nu ai menţinut un contact stabil prin dinamica comportamentală, chiar şi prin ȋntȃmplări dure şi radicale, plutoniene.

Scorpion

Volumul mare de lucru, presiunea impusă de termene, de complexitatea sarcinilor, de posibilele situaţii de concurenţă sau de atmosfera “incinsă” de la locul de muncă te ţin în priză şi se pot dovedi destul de stresante. Programul zilnic poate deveni mai încărcat dar îţi aduce rezultate palpabile, doar ai o nişă de oportunitate solară.

Săgetător

La cât de mare forfotă este în casa Cerului, a karmei, tranzitul solar este agitat. Poate să fie o perioadă minunată sau infernală. Soarele Scorpionului indică responsabilitatea pentru ceea ce trăieşti şi să te bucuri chiar şi de cele mai dificile situaţii în care eşti pus(ă) prin posibile duşmănii ascunse.

Capricorn

Realizarile timpului Scorpion vin în primul rând datorită potenţării unor calităţi precum spiritul de organizare şi de control al situaţiilor, dar şi datorită unei anume şanse care te ajută să străluceşti, să te pui într-o lumină bună, să-ţi etalezi cum se cuvine cunoştinţele şi aptitudinile profesionale.

Vărsător

Soarele Scorpionului îţi pune în valoare calităţile, te scoate în evidenţă, te ajută să-ţi exerciţi abilităţile de lider şi organizator. Ambiţiile sunt mari, te mobilizezi exemplar pentru a te situa la nivelul cerinţelor şi pentru a câştiga stima şi admiraţia celorlalţi. Atenție la duşmanii ascunşi, karmici.

Pești

Cu Venus (planeta dragostei) ȋn Balanță şi Soarele acum în Scorpion, iubirea şi/sau căsnicia sunt subiecte aflate pe primele locuri. Configuraţia astrală ar putea aduce o realizare socială cuplului şi poate fi un semn de succes pentru perechea ta. Te dedici muncii  cu toată energia, cu rezultate remarcabile.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! Taur: te vei înflăcăra pentru o himeră apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*