Horoscop săptămânal! Taurii au parte de romantism și tandrețe

BerbecSoarele şi Marte în zodia prietenă Leu promit o lună extrem de stimulantă, în care trăieşti acea efervescenţă care face ca totul să pară posibil, planetele aduc oportunităţi neaşteptate sau chiar nesperate, îţi pot lansa şi provocări surprinzătoare şi te ajută să faci înnoirile şi schimbările necesare ajutat de Cupidon.

Taur

Cu Venus (iubire, tandreţe) în casa lui Cupidon, promisiunile sunt superbe. Sexul opus este foarte receptiv în ce te priveşte, iar tu ai o disponibilitate amoroasă mărită. Ai aliat planeta Venus pentru charisma ta, un timp de seducţie ca să reaprinzi flacăra iubirii şi să o impui în inimile prietenilor.

 

Gemeni

Obligaţiile tot mai mari şi lipsa de timp pot să se reflecte negativ asupra relaţiei, mai ales dacă e în stadiu incipient, caz în care lucrurile par să bată pasul pe loc, dacă nu cumva să se afle chiar în regresie. Dacă ai o legătură stabilă, fă ceva ca să aduci un suflu nou, să o înviorezi cumva.

Rac

Drumurile, comunicarea scrisă şi verbală şi comuniunea mental-spirituală sunt factorii care guvernează viaţa sentimentală. Aici se face apropierea, aici pot apărea şi neînţelegerile. Acestea din urmă pot avea la bază perturbări în transmiterea şi receptarea mesajului bazat pe pragmatism.

Leu

Marte e un aliat, dacă decizi să lansezi noi proiecte. Cariera ta decolează cu o promoție de sărbătorit având sprijin astral concludent. Pe partea inimii, tendința este spre romantism, îți exprimi dorința de a acționa mână în mână. Ambele pentru a se reconecta cu complicitate și pentru a construi viitorul.

Fecioara

Tranzitul planetei Venus (Fecioara) sincron cu Jupiter (Peşti) care îţi influenţează cuplul, îşi pune amprenta şi asupra colaborărilor, asocierilor şi contractelor. Prezenţa lui Marte-Leu în peisajul astral poate activa concurenţa, rivalităţile şi disensiunile ascunse. Planeta guvernatoare Mercur şi Soarele din Leu pot activa o karmă negativă.

Balanță

Eşti în priză. Ai decis să câştigi şi pui toate armele în joc. Da, ambiţiile ating apogeul, iar iniţiativa dă în clocot. Cum altfel, când în casa Job-ului, în zodia Peştilor tronează marele benefic Jupiter. În plus, şi alte planete sunt în favoarea ta, de exemplu planeta Venus îţi poate aduce sufletul pereche.

Scorpion

Eşti într-o formă excelentă, că ai energie şi dispui de o mare rezistenţă psihică. Venus planeta inimii  este plină de energie, îţi poate oferi ocazii sentimentale dacă ştii să-i gestionezi resursele. Pentru a produce performanţă, Venus în zodia prietenă Fecioară are nevoie de un ţel clar şi o strategie bună.

Săgetător

Ai idei noi, originale şi ingenioase, te desfăşori bine în activităţile care au legătura cu informarea, calculul, prelucrarea sau transmiterea datelor. Îţi promovezi excelent afacerile, creaţiile sau interesele, fie prin discurs, fie prin diverse canale care fac să circule informaţia, eşti adeptul noului.

Capricorn

Venus va determina o mai mare sociabilitate şi dragoste pentru confort şi viaţă liniştită. Interesul pentru relaţia cu fiinţa iubită va fi mare şi sunt şanse să se rezolve cu bine nemulţumirile existente. Sunteţi un model în toate pentru copiii dvs. Ei vă copiază şi calităţile, şi defectele posibil oculte.

Vărsător

Este posibil să ai de meditat asupra uniunii, să treci printr-o perioadă de distanţare sau reevaluare, să ai senzaţia că nu ţi se acordă suficientă dragoste/atenţie, să trebuiască să gestionezi probleme vechi, nesoluţionate, care revin în actualitate etc. Complicaţiile relaţionale tin cont şi de relaţiile karmice.

Pești

Tranzitul astral al marelui benefic Jupiter în zodia Peştilor  este cel mai prielnic vânt care ţi-ar putea sufla în pânze vreodată. Îţi dă energie, curaj, idei, iniţiativă şi dorinţa de a face mai mult, de a face altceva, mai bun, mai interesant, mai spectaculos. Vei fi de departe mai sociabil(ă) şi mai comunicativ(ă) decât de obicei.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! Taurii au parte de romantism și tandrețe apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*