Horoscop săptămânal! Vărsătorii trăiesc momente palpitante în dragoste

Berbec

Noii îndrăgostiți vor vedea că viața lor amoroasă ia o întorsătură pozitivă mare. Noul partener își va îndeplini așteptările și această dragoste va dura. Originalitatea și independența ta față de convențiile stabilite te fac un susținător al progresului. Vei atrage atenția în câmpurile de acțiune neexplorate.
Taur

Vă veți simți mai vibrant și mai gata să abordați noi proiecte pentru a vă reîncepe viața profesională. Vei fi mai încrezător în tine și în mijloacele tale și vei vedea viitorul ca un loc de joacă minunat aici și în străinătate. Evitaţi capriciile de lux, încercaţi să încropiţi în doi o listă de cheltuieli prioritare!

Gemeni

Soarele în zodia opozițională  Săgetător promite o lună extrem de stimulantă, în care trăieşti acea efervescenţă care face ca totul să pară posibil, aduce oportunităţi neaşteptate sau chiar nesperate, îţi poate lansa şi provocări surprinzătoare şi te ajută să faci înnoirile şi schimbările intelectuale.

Rac

Iniţiativele tale au o legătură mai mult sau mai puţin vizibilă cu banii şi afacerile. Avansează-ți pionii în fața părții adverse, Uranus în Taur te racordează la o reţea de înaltă tensiune, care te alimentează generos, dar care, dacă nu aplici măsurile de protecţie a muncii, te poate electrocuta fără milă.

Leu

Demersuri, iniţiative, întrevederi, discuţii, negocieri, schimburi diverse. Activităţile comerciale sunt încurajate. Soarele în casa V indică o pricepere aparte în mânuirea banilor, mai ales a banilor altora, nativul Leu fiind capabil să obţină profituri din investiţii speculative. Copiii vă iubesc ca pe un rege.

Fecioara

Înfruntă realitatea căci ai aliați astrali cele trei planete din Capricorn. Pentru început, soluționează o dispută financiară, care poate fi nefericită dacă ar fi să continuăm. Cu stresul adăugat la oboseală, sarcina devine dificilă, săgeata lui Cupidon tinteşte inima, speculațiile financiare sunt cu două tăişuri.

Balanță

Tranzitul venusian care îţi influenţează cuplul, îşi pune amprenta şi asupra colaborărilor, asocierilor şi contractelor. Prezenţa lui Marte acum ȋn Berbec în peisajul astral poate activa concurenţa, rivalităţile şi disensiunile. Planeta guvernatoare Venus şi Soarele din Săgetător îți aduc beneficii băneşti.

Scorpion

Venus la tine ȋn zodie e un aliat bun dacă decizi să lansezi noi proiecte. Cariera ta decolează cu o promoție de sărbătorit având un interviu concludent. Pe partea inimii tendința este spre romantism, îți exprimi dorința de a acționa mână în mână. Ambele tendințe pentru a te reconecta cu complicitate și pentru a construi viitorul.

Săgetător

Este o perioadă adecvată analizei sentimentelor şi situaţiilor din viaţa de cuplu, iar această analiză merge până la miezul problemelor, te ajută să le înţelegi cele mai profunde şi delicate mecanisme. Latura fizică funcţionează fără complicaţii, aşadar erotismul ar putea constitui o cale de conciliere.

Capricorn

Tranzitul planetei Jupiter în zodia Capricornului la final de an  este cel mai prielnic vânt care ţi-ar putea sufla în pânze vreodată. Îţi dă energie, curaj, idei, iniţiativă şi dorinţa de a face mai mult, de a face altceva, mai bun, mai interesant, mai spectaculos. Vei fi de departe mai sociabil(ă) şi mai comunicativ(ă) decât de obicei.

Vărsător

Vei trăi momente palpitante în dragoste, iar asta, indiferent de vârsta ta. Se pare că stiţi cum să păstraţi armonia în relaţia dvs., cum să-i faceţi pe plac partenerului dacă vă mobilizaţi puţin în această direcţie. În schimb, dispoziţia pentru flirturi nevinovate este “la ea acasă”. Marte pune umărul să înlăture oboseala şi slăbiciunea saturniană, dar cu acordul Cerului, prin legea karmei.

Pești

Vei lua în curând un nou și foarte frumos moment de cotitură în dragoste. E posibil să devii mai înţelegător, putând ajunge să te substitui în mare măsură persoanelor de lângă tine. Oameni importanţi vă susţin în ascensiunea socială prin talentul de a comunica cu cele mai diferite persoane.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! Vărsătorii trăiesc momente palpitante în dragoste apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*