Horoscop săptămânal! Venus amplifică pofta de distracție pentru Vărsători

Berbec

Relaţiile Berbecului au o strânsă legătură cu mentalul, cu relațiile de prietenie. Relaţional la carieră şi bani aflat în Vărsător, Soarele este bine aspectat şi te poate ajuta să clădeşti solid şi durabil, dar numai în timp şi cu răbdare. Rezistenţa fizică este bună pe tot parcursul lunii februarie, ai suficiente rezerve de energie prin cele 5 planete din zodia prietenă a Vărsătorului.

Taur

Marte, care este şi stăpâna personalităţii, este prinsă într-un vârtej creativ şi înnoitor. Aptitudinile sunt puse în evidenţă şi se poate să nimereşti într-o conjunctură ce-ţi oferă noi perspective de dezvoltare. Ai idei ingenioase, poftă de experimente şi iniţiative îndrăzneţe. Acasă este inima ta.

Gemeni

Configuraţia astrală a acestei perioade poate să rascolească trecutul şi să-ţi scoată în cale o fostă iubire. Ți-ar prinde bine o ieşire sau chiar un voiaj mai lung, poţi lucra oriunde în casa Europei în condiţii de maxime avantaje. Uranus pune în prim plan unicitatea voastră  în comparaţie cu ceilalţi.

Rac

Racul are standarde înalte în ceea ce priveşte relaţiile sentimentale. Astepţi mult de la partener(ă), te atrag persoanele cu poziţie sau renume, iar viaţa romantică tinde să se amestece cu cea socială sau profesională. Farmecul, eleganţa şi relaţiile sociale pot contribui la avansarea socio-profesională.

Leu

Creează momente pline de prospeţime, fii inventiv(ă), pentru a fi în spiritul aspectului favorabil pe care îl formează Jupiter cu Soarele acum în Vărsător. Asteaptă-te la succes şi realizări, la o creştere a veniturilor sau la alte avantaje materiale, dar şi la cheltuieli pe lucruri „ colorate”.

Fecioara

Perioada Vărsătorului acum bine sprijinită de tranzitul planetei Marte trebuie să se soldeze cu o împrospătare, o upgradare, o remodelare a viziunii, a perspectivei, a strategiilor de atingere a obiectivelor. Se poate să te răzgândesti inclusiv în privinţa obiectivelor. Nimic nu este bătut în cuie.

Balanță

Ai energie multă şi o rezistenţă pe care poţi conta. Venus în zodia Vărsătorului pune accent pe viaţa culturală sau artistică, pe eforturile îndreptate către acţiunile colective sau care privesc comunitatea. Trebuie să fii cu băgare de seamă la felul în care apari în lume: poartă-te echilibrat şi cu diplomaţie!

Scorpion

Cumva, în viaţa de cuplu există o interacţiune bani-relaţie, care, dacă este bine gestionată, poate aduce câştig, dar dacă este prost gestionată, poate aduce pierderi sau fricţiuni. Echilibrul şi soluţiile sunt găsite atunci când se face apel la simţul responsabilităţii, când se distribuie echitabil sarcinile.

Săgetător

Vibraţional nu ai prea avea de ales, este ca şi când ţi s-ar întâmpla lucruri asupra cărora tu trebuie să fi „ maestrul”, să dovedeşti dinamică şi ambiţie în tot ceea ce faci. Job-ul este obiectivul numărul unu către care îţi concentrezi atenţia şi domeniul care îţi oferă cele mai multe satisfacţii sociale.

Capricorn

Nu este chiar simplu să gestionezi simultan şi prezenta aprigului Marte în casa lui Cupidon. În orice moment poate să apară ceva neprevăzut, iar lucrurile o pot lua razna fără să prinzi de veste. Toată această nebunie, setea de adrenalină „ acasă” poate avea farmecul ei trepidant, inviorător, incitant.

Vărsător

Venus, stăpâna casei carierei familiei, şi-a revenit din răceala Capricornului, s-a lămurit cum stau lucrurile şi ştie ce are de făcut. De acum, este capabilă să-l ghideze pe energicul şi ambiţiosul Uranus, aflat în casa familiei, aşa că soţ-soţie împreună să puteţi face treaba bună în societate. Venus în casa personalității amplifică bucuria de a trăi şi pofta de distracţii şi aduce conjuncturi favorabile.

Pești

Nativul Peşti acum cu Venus ȋn Casa a XII-a este ȋnclinat spre relații şi sentimente care ȋi ridică probleme pentru a-i deschide ochii asupra propriilor erori ȋn atitudinea emoțională față de alții sau fața de sine. Ȋn schimb Jupiter ȋn Casa a XII-a poate fi şi un protector generos al celor aflați ȋn suferință.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! Venus amplifică pofta de distracție pentru Vărsători apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*