Horoscop săptămânal! Viața amoroasă a unei zodii ia o întorsătură pozitivă, în timp ce alta va trebui să-și tragă partenerul de urechi

BerbecLeul  ”full planetar” îţi este prieten, este posibil să ţi se deschidă larg o poartă spre viitor, să treci într-o nouă eră profesională, dar la fel de bine se poate să te trezeşti în miezul unei tornade, fără a avea putinţa de a interveni. La serviciu, vă veţi convinge cu uimire că puteţi fi şi ironici, că puteţi şi zâmbi cu bunăvoinţă, bucurându-vă de viaţă.

Taur

Noii îndrăgostiți vor vedea că viața lor amoroasă ia o întorsătură pozitivă mare. Noul partener își va îndeplini așteptările și această dragoste va dura. Originalitatea și independența ta față de convențiile stabilite te fac un susținător al progresului. Vei atrage atenția în câmpurile de acțiune neexplorate.

Gemeni

Venus vă cere să trageti de urechi soţul (soţia), despre un angajament care trebuie luat, determinând viitorul cuplului. Uranus în Taur te racordează la o reţea de înaltă tensiune, care te alimentează generos, dar care, dacă nu aplici măsurile de protecţie a muncii, te poate electrocuta fără milă.

Rac

Timpul Racului îţi este benefic, stimulează creativitatea şi exprimarea talentelor şi aptitudinilor,  te ajută să promovezi, să te pui în valoare şi, nu în ultimul rând, fiindcă îţi scoate în cale conjuncturi favorabile. Financiar Venus şi Marte sunt în casa banilor, este recomandat să calculezi bine riscurile

Leu

Venus  în zodia Leului te învăluie cu un nor de dorinţă şi senzualitate, disponibilitatea ta amoroasă este foarte accentuată. Atragi, seduci, te laşi atras(ă) sau sedus(ă). Ca bonus astral Jupiter vizitează zodia Peştilor, generând mult optimism în relaţiile de colaborare, prin acces la lumea nevăzută.

Fecioara

Marte activează spiritul întreprinzător, ambiţia şi dorinţa de afirmare. Ai nevoie de obiective, de provocări şi de competiţie. Vrei să demonstrezi ceva sau să lupţi pentru ceva. Cel mai mare inamic al sarcinilor de serviciu de zi cu zi eşti chiar tu, pentru că nimic nu-ţi place, găseşti numai defecte la tot ce faci, dai peste cap tot ce ai construit, dintr-un exces de zel mult prea mare.

Balanță

Vă veți simți mai vibrant și mai gata să abordați noi proiecte pentru a vă reîncepe viața profesională. Vei fi mai încrezător în tine și în mijloacele tale și vei vedea viitorul ca un loc de joacă minunat aici și în străinătate. Evitaţi capriciile de lux, încercaţi să încropiţi în doi o listă de cheltuieli prioritare!

Scorpion

Cuplul astral Marte-Venus îţi mai poate rezerva unele surprize plăcute în materie de carieră. Venus în casa carierei  vă înzestrează cu capacitatea de a analiza corect lucrurile, de a vă manifesta printr-o dinamică amplificată. Apreciaţi obiectiv evenimentele, ştiţi să expuneţi limpede şi pragmatic ideile.

Săgetător

Există o anumită reţinere metafizică în relaţii, un fel de retragere sau de sfială, născută din faptul că persoana dragă pare să nu îţi dea chiar feed-back-ul pe care ai fi sperat să ţi-l dea. Activităţile de grup, agapele amicale şi ieşirile în societate creează însă circumstanţe relaţionale favorabile.

Capricorn

Chestiunile de natură practică prevalează asupra aspiraţiilor către glorie şi succes. La serviciu, planeta guvernatoare Saturn creează o atmosferă grea. Unii colegi de Job pot fi negativişti, încercând să vă distrugă încrederea vizavi de proiecte personale pe care intenţionaţi să le derulaţi.

Vărsător

Puneţi multă energie în dorinţa de a intra în relaţii cu oameni care au funcţii importante, decât să vă vedeţi cu prietenii de suflet. Excepţie o constituie prieteniile vechi, se poate să vă apuce nostalgia după prietenii din copilărie şi să încercaţi să daţi de ei. Banii se înghesuie în portmoneu prin muncă.

Pești

Turbulenţele în egală măsură cu beneficităţile ating sectorul muncii: dezordine, presiune, neplăceri cu colegii, lipsă de continuitate în lucru, enervări legate de obiectele de birou, scule, dar şi mulţumiri asociate de sectorul soft, inteligenţă, tehnicitate. Rezolvarea este de natură personală.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! Viața amoroasă a unei zodii ia o întorsătură pozitivă, în timp ce alta va trebui să-și tragă partenerul de urechi apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*