Hoţ prins în flagrant la Borşa

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 02.00, o femeie a sesizat poliţia despre faptul că persoane necunoscute au pătruns într-un magazin de pe strada Minerilor din Borşa.

La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj de poliţie care a constatat că geamul magazinului era deschis, iar în interior au găsit o persoană care purta o cagulă pe faţă. S-a constatat că este vorba despre un tânăr de 18 ani din oraş. Acesta a pătruns prin efracţie în magazin şi a sustras produse alimentare, ţigări, băuturi alcoolice şi cartele de reîncărcare pentru telefoanele mobile. Bunurile sustrase au fost încărcate în două genţi, pe care poliţiştii le-au găsit în faţa magazinului.

În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit că tânărul nu a acţionat singur, ci a fost ajutat de un alt borşean, în vârstă de 19 ani, care a reuşit să fugă.

Prejudiciul în valoare de 2 300 de lei a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*