Hotărârea Comitetului de Urgență al FRF din 26 august 2021

În conformitate cu dispoziţiile art. 49 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de urgenţă, compus din Răzvan Burleanu – Preşedinte FRF, Gino Iorgulescu – Prim-vicepreşedinte FRF, Octavian Goga – Vicepreşedinte FRF, hotărăște:

  • Aprobă Lista nominală a observatorilor pentru arbitri din Liga 3 aprobați de Comisia Centrală a Arbitrilor, pentru a activa la jocurile din Campionatul Național Liga a 3-a în sezonul competițional 2021 – 2022 (Anexa).
  • Aprobă contractul de asociere dintre cluburile CS Lotus Băile Felix și Liceul cu Program Sportiv “Bihorul”.
  • Aprobă completarea art. 19.7 din Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice, acesta urmând a avea următorul conținut:

“7. La jocurile echipei de categorie inferioară, delegatul clubului este obligat să anexeze la raportul de arbitraj, odată cu înscrierea jucătorilor şi oficialilor, lista cu cei 15 jucători care au drept de joc numai la echipa de categorie superioară, înregistrată la forul competent, pentru ca delegatul echipei adverse să o poată verifica şi, după caz, să poată formula eventuale contestaţii. În cazul în care contestaţia formulată pentru aceste motive este întemeiată, echipa vinovată va pierde jocul prin forfait. Pentru evitarea oricărui dubiu, sancțiunea pierderii jocului se aplică doar pentru utilizarea în jocurile echipei de categorie inferioară a unor jucători incluși în lista de 15 jucători anterior menționată. În situația în care jucătorii incluși în lista de 15 nu îndeplinesc condițiile prevăzute de art. 19.5 din ROAF, sancțiunea aplicabilă este interzicerea promovării echipei de categorie inferioară.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*