Hunedoara se revanșează în Turneul Speranțelor: 4-3 cu Timiș

Selecționata județului Hunedoara a câștigat la Simeria meciul pe teren propriu de la începutul returului în patrulaterul zonal vestic al Turneului Speranțelor, rezervat la lansare în acest sezon generației 2004, 4-3 cu omologii timișeni, care învingeau în runda inaugurală, acasă, cu 4-1, în urmă cu 3 săptămâni.

Juniorii C hunedoreni și timișeni au încheiat la egalitate primele 30 de minute ale partidei de duminică din etapa a IV-a, 2-2, pentru vizitatori înscriind de două ori Dan Pureca 2, după care diferența s-a făcut la limită în cea de-a doua repriză constând într-o jumătate de oră de joc, 2-1 pentru gazde.

Oaspeții aveau să înscrie ultimul lor gol al deplasării prin Ovidiu Bulza, însă au suferit și eliminarea lui Denis Mihai Anghelini, cartonaș roșu prin care selecționata Timișului a rămas în inferioritate numerică în restul reprizei a II-a, cu drept de înlocuire în partea a treia a disputei. Aceasta s-a încheiat la egalitate, 0-0, conturându-se triumful hunedorean cu 4-3.

Iar pentru timișenii selecționați de Cristian Contescu, care au abordat repriza I în alcătuirea Cuzmanovici – Bălace, Bălănescu, Moțiu, Cuminic, Bakos, Gologan, Popovici, Popescu, Bulza, Pureca, urmează o altă deplasare, în weekend, la Arad, după care încheierea returului, pe teren propriu cu cărășenii.

The post Hunedoara se revanșează în Turneul Speranțelor: 4-3 cu Timiș appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*