I-au luat (prea) în serios pe puștii „roș-albilor” și au realizat scorul campionatului Victoria Felnac – UTA II 10-1

VI-FE nu a avut milă de puștii UTA-ei și a realizat scorul campionatului în această dimineață, pe teren propriu. A fost mai degrabă un antrenament cu joc pentru elevii lui Lucian Ciba, care au valorificat aproape toate ocaziile create. Dincolo, fotbaliștii de 15-16 ani ai „Bătrânei Doamne” au comis destule erori în defensivă, dar au greșit și în față, ratând un penalty prin Patrick Pașcalău.

De altfel, acesta din urmă a fost și singurul marcator al oaspeților, după un șut plasat cu stângul la pasa lui Ronai (min. 56). În rest, Istin (9), Bogdan (26 și 75), Drîglă (28 și 51), Burian (45, 66 și 70), S. Măgulean (72) și Pasăre (76) i-au învins pe Malița și apoi Popescu pentru un 10-1 ce nu lasă loc de prea multe comentarii.

A fost și meciul în care s-a deblocat Carlos Burian, fostul atacant al Pâncotei în Liga 2-a, care în această iarnă, la revenirea în țară, a ales Felnacul. „Mă bucur că în sfârșit am spart o gheață groasă de tot pe care pășeam la Felnac. Ar fi trebuit să-mi ajut echipa mai repede, chiar din prima etapă când am și ratat un penalty cu Ineul. Puteam mai mult ca rezultate în acest sezon, ne-am cam jucat cu ocaziile, dar sperăm să ne revanșăm în aceste ultime etape și să terminăm cât mai sus. Majoritatea golurilor de azi le-am marcat după acțiuni purtate ca la antrenament și nu prea am ratat nimic. I-am luat în serios pe copiii UTA-ei, știam că vor evolua cu ambiție și aleargă mult, nu ne mai permiteam pași greșiți. Vrem 6 puncte cu Păuliș și Sântana și atunci vom termina pe un loc mai aproape de potențialul nostru”, spune Burian, atacantul de 32 de ani al lui Ciba, care a mai evoluat la Felnac și în urmă  cu 4 ani sub comanda lui Dan Cuedan.

UTA II i-a debutat în Liga 4-a și pe Petriko și Ciobanu, Bogdan Oneț contând din nou și pe trei jucători născuți în anul 2006. „Sigur că scorul e dur, dar cu toții știm că treaba noastră de bază e alta, în Liga Elitelor, iar aceste meciuri de județ ne ajută să acumulăm experiență. Din nou, diferența s-a făcut mai ales la capitolul forță și greșeli personale, dar rămânem și cu câteva situații în care am construit frumos, cu 10-12 pase consecutive și am mai avut și noi ceva situații, inclusiv acel penalty ratat”, spune Bogdan Oneț, antrenorul „satelitului” utist.

Formații:

Felnac: Nichici – S. Bogdan, Șiclovan, Istin, Edu – S. Măgulean, Doboș (69 Păulin), R. Ardelean (58 Corbeu), Drîglă – Pasăre, Burian (71 A. Ciba). Antrenor: Lucian Ciba

UTA II: Malița (45 Popescu) –  Cohuț, Vale, Iurasciuc, Călin – Petriko (46 Novac), Ronai, R. Pop, Aslău, Mitu (71 Ciobanu) – Pășcălău. Antrenor: Bogdan Oneț

Vale, Iurasciuc, R. Pop, Călin  – Ronai, Aslău – Cohuț, Mitu (71 Ciobanu),  – Pașcalău. Antrenori: Bogdan Oneț și Ștefan Boroș

Arbitri: Darius Leah – Cristian Cășuț, Paul Ardelean.

Observatori: Corneliu Tiulea

0
0

Articolul I-au luat (prea) în serios pe puștii „roș-albilor” și au realizat scorul campionatului Victoria Felnac – UTA II 10-1 apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*