Iacob a închis poarta UTA-ei după exact două luni de zile: „Trei puncte foarte importante, mai ales că nu am mai avut demult un rezultat pozitiv acasă”

Scos din circuit de infectarea cu COVID, Florin Iacob a revenit între buturile UTA-ei la Craiova, unde a avut câteva intervenții foarte bune, dar nu a putut evita eșecul echipei sale (0-2). Pauza pentru meciurilor naționale a venit pentru vicecăpitanul arădenilor cu prima convocare la echipa națională, moment special în cariera goal-keeperului brașovean.

Până la urmă, sub tricolor a venit și Ionuț Radu, iar Iacob nu a prins nici măcar un loc pe banca de rezerve la meciurile cu Macedonia de Nord (3-2), Germania (0-1) și Armenia (2-3). „În afară de rezultate, eu m-am simțit extraordinar la națională. Colegii mei m-au primit extraordinar, a fost o experiență unică pentru mine. Când ajungi din țară, din Liga 1, la națională e lucrul suprem”, a spus astăzi Iacob, care a închis poarta UTA-ei în victoria cu 2-0 cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Florin Iacob nu mai încasase gol în poarta arădenilor de exact două luni de zile, mai precis de la Clinceni – UTA 0-3. Dar, știrea zilei la Arad este obținerea celui de-al doilea succes stagional de pe noua arenă „Francisc Neuman”. „De la meciul cu Chindia de anul trecut nu am mai avut un rezultat potiziv acasă, ne bucurăm și sperăm să o ținem tot așa. Sunt trei puncte foarte importante și vă dați seama în clasament contează când o să se înjumătățească punctele când ai 36 sau 39. E o diferență importantă. Pauza asta de două săptămâni ne-a ajutat mult, făcuse un coleg o glumă, se întreba dacă nu putem să jucăm din două în două săptămâni”, a mai afirmat Iacob.

0
0

Articolul Iacob a închis poarta UTA-ei după exact două luni de zile: „Trei puncte foarte importante, mai ales că nu am mai avut demult un rezultat pozitiv acasă” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*