Iacob a redus „daunele” pe „Ion Oblemenco”: „Persistăm în greșeală, suntem realiști, ne așteaptă play-outul. Sper să nu avem emoții, UTA e o echipă mare!”

Florin Iacob a făcut un meci bun la revenirea în poarta UTA-ei după infectarea cu COVID, însă intervențiile sale nu au fost de ajuns. Arădenii au cedat cu 2-0 la Craiova, împotriva Universității.

Nistor și Tudorie au punctat pentru olteni în repriza secundă, iar portarul UTA-ei salvase cel puțin două goluri ca și făcute la Papp și Camara. „E păcat că muncim și vorbim înainte de fiecare meci să fim agresivi, să avem reacție după fiecare minge respinsă de noi, iar în timpul jocului facem exact opusul. Nu mai știu ce să spun, persistăm în greșeală, facem aceleași greșeli din meciurile trecute. Am avut mult de muncă în poartă, dar în același timp îmi pare rău pentru că adversarii au avut ocazii. Ne cade foarte bine această pauză, trebuie să mai reglăm lucrurile”, a spus Iacob după eșecul cu craiovenii.

UTA încheie seria cu pretendentele la titlu cu 0 puncte și fără vreun gol marcat. „Se vede puterea celor trei echipe, au acumulat multe puncte și își demonstrează forța pe teren”, consideră goal-keeperul utist.

Distanța până la play-off rămâne de patru puncte, însă e foarte probabil ca până la finalul acestei etape prezența UTA-ei în play-out să fie consfințită și matematic. „Suntem realiști, ne așteaptă play-out-ul, este foarte greu să mai vorbim de play-off. Urmează meciul de acasă cu Sepsi, care e o echipă de play-off, cu jucători buni, va fi un meci foarte greu, ca toate de altfel. Sincer, nu îmi e teamă de play-out, am trecut de trei ori prin asta când eram la FC Brașov, ne-am salvat de fiecare dată de la retrogradare. Sper ca în acest sezon să nu avem emoții, UTA este o echipă mare din România și sper să terminăm cât mai sus”, a concluzionat Florin Iacob.

Revenit pe gazon după două meciuri în izolare și alte două pe banca de rezerve, fotbalistul din Brașov și-a reluat și banderola de căpitan, atâta timp cât Cipri Rus  pleacă mai mereu de pe bancă.

FOTO: Universitatea Craiova (Facebook)

 

0
0

Articolul Iacob a redus „daunele” pe „Ion Oblemenco”: „Persistăm în greșeală, suntem realiști, ne așteaptă play-outul. Sper să nu avem emoții, UTA e o echipă mare!” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*