Iacob, ales omul meciului chiar de Dan Petrescu: „Am plecat de la Arad cu ideea de a nu lua gol, UTA are niște titluri în spate și ne dorim să rămânem sus!”

UTA a plecat fără gol primit de pe terenul campioanei CFR, iar un mare merit îi aparține portarului Florin Iacob. Goalkeeperul „roș-albilor” a avut mai multe intervenții importante, fiind omul meciului în opinia lui Dan Petrescu.

Poate cea mai grea intervenție a căpitanului utist a fost la lovitura de cap a lui Erico, care a lovit greșit un balon înalt. „Am câștigat pe terenul campioanei, o echipă extraordinar de bună, echipă de Europa League. E o satisfacție mare în momentul în care muncești mult și reușești să câștigi pe terenul CFR-ului. Ne bucurăm că nu am primit gol, cu ideea asta am plecat de la Arad. Ne dorim și pe viitor să facem la fel. Am identificat problemele pe are le-am avut cu Mediașul acasă, se pare că am fost receptivi și s-a văzut astăzi. Noi în vestiar țintim sus, UTA are o istorie frumoasă, niște titluri în spate și ne dorim să rămânem acolo sus”, au fost cuvintele lui Iacob la microfonul DigiSport.

A fost cea de-a patra partidă fără gol primit pentru Iacob în acest sezon de Liga 1, după cele cu Dinamo, Academica Clinceni și Chindia.

 

Despre pregătirea excelentă a meciului a vorbit și Alex Albu, internaționalul UTA-ei, care a făcut un meci aproape perfect la „închidere”. „Ce am antrenat asta am jucat, am fost bine și defensiv și ofensiv. Am lucrat foarte mult și mă bucură că nu am primit gol. Lucrăm la antrenamente și sperăm ca de acum încolo să jucăm bine în toate compartimentele. Nu ne interesează ce spune lumea, noi avem obiectivul nostru, luptăm de la meci la meci pentru a atinge acel scop și, ușor-ușor, sper că îl vom îndeplini la final”, a spus puternicul fotbalist care și-a salvat echipa din destule situații grele, în special în prima repriză.

FOTO: prosport.ro

 

0
0

Articolul Iacob, ales omul meciului chiar de Dan Petrescu: „Am plecat de la Arad cu ideea de a nu lua gol, UTA are niște titluri în spate și ne dorim să rămânem sus!” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*