Iacob cere ajutorul suporterilor: „O să vină în curând pe stadion, sper să ne ajute pentru că suferim rău de tot acasă”

UTA își continuă seria fără victorie pe teren propriu după 0-1 cu Dinamo, penalty-ul lui Sorescu fiind de ajuns pentru ca oaspeții să plece cu trei puncte de pe Arena „Francisc Neuman”. Vicecăpitanul UTA-ei, Florin Iacob a vorbit despre eșecul contra „câinilor roșii”: „E frustrant că nu adunăm puncte acasă, dacă aveam sprijinul suporterilor cred că era altă față a UTA-ei. E frustrant și pentru că muncim foarte mult pe un teren foarte greu aici la Arad. La începutul jocurilor de acasă ne mobilizăm, dar nu știu ce se întâmplă. Sper că suporterii care o să vină în curând pe stadion ne vor ajuta pentru că suferim rău de tot acasă și se vede acest lucru” a declarat portarul arădenilor.

Întrebat despre faza care a dus la singurul gol al partidei, Iacob a spus: „Nu am văzut revăzut faza în vestiar, dar mi s-a părut că mâna chiar nu a fost foarte depărtată de corp. Decizia a luat-o arbitrul, s-a dat penalty și mai mult nu am ce să spun.”

Iacob a evoluat în 16 partide în acest sezon de Liga 1, păstrând poarta intactă în 6 dintre ele. Goal-keeperul de 27 de ani a debutat cu UTA în Liga 1 chiar în meciul tur cu Dinamo, de atunvi bifând toate minutele oficiale în „alb-roșu”.

FOTO: Claudia Carp

0
0

Articolul Iacob cere ajutorul suporterilor: „O să vină în curând pe stadion, sper să ne ajute pentru că suferim rău de tot acasă” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*