Iacob face furori la națională! Dică: „Mi-a plăcut atitudinea, personalitatea lui”

Florin Iacob a fost convocat în premieră la echipa națională de seniori după evoluțiile bune din tricoul UTA-ei în Liga 1. Portarul brașovean, aflat inițial pe lista adițională, a fost chemat după ce Inter Milano a anunțat că Ionuț Radu nu va putea face deplasarea. După două zile însă, autoritățile italiene au permis internaționalilor de la Inter să accepte convocările, iar concurența lui Iacob a crescut considerabil.

Totuși, goalkeeperul UTA-ei a rămas la lot și chiar a făcut o primă impresie pozitivă: „Avem încredere în toți portarii de la echipa națională. Florin Iacob rămâne la națională. Am decis să-l chemam pe Radu, pentru că cei din Italia au ridicat restricțiile. L-am chemat și pe el, e un jucător tânăr, de perspectivă, dorim să-i cunoască și ei pe băieți. Cu cât e mai mult în angrenajul naționalei, cu atât e mai bine și pentru noi și pentru ei. Pe mine, Iacob m-a impresionat, mi-a plăcut atitudinea, personalitatea lui și chiar vorbeam că ne bucurăm că l-am chemat. Am văzut că ar fi fost un conflict cu Bălgrădean. Nu a fost. El nu a ajuns pentru că era accidentat când noi am facut convocările. S-a văzut clar că nici la echipa de club nu a fost în lot pentru meciul de campionat” a declarat Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi. Selecționerul României se află încă in izolare după ce a fost testat pozitiv la coronavirus.

Reprezentativa „tricoloră” debutează mâine seară (ora 21,45, ProTV) în preliminariile Campionatului Mondial de anul viitor, pe Arena Națională, contra Macedoniei de Nord. Între buturile României e anunțat titular Robert Niță.

0
0

Articolul Iacob face furori la națională! Dică: „Mi-a plăcut atitudinea, personalitatea lui” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*