Ianis Hagi a facut impresie buna printre jucatorii Fiorentinei: „Este un mare fotbalist”

Fiorentina si Viitorul s-au inteles pentru transferul definitiv al lui Ianis Hagi la campioana Romaniei, iar fostii colegi au avut numai cuvinte de lauda la adresa tanarului fotbalist.

Jucatorul in varsta de 19 ani nu a reusit sa se impuna la gruparea italiana, iar tatal sau, Gheorghe Hagi, a tinut sa il recupereze, pentru a-i acorda sansa de a avea meciuri in picioare.

Chiar daca antrenorul Fiorentinei nu i-a acordat sansa de afirmare lui Ianis, fostii sai colegi s-au declarat incantati de caracterul romanului si sunt convinsi ca acesta va demonstra ca este un fotbalist valoros.

„Ianis Hagi este un mare fotbalist! Poate nu a avut spatiu si timp sa arate de ce este in stare la Fiorentina, dar in vestiar a fost un baiat de mare caracter, extraordinar de modest. Sunt convins ca in Romania va reusi sa le arate tuturor ca are valoare”, a spus Gabriele Gori, potrivit Telekom Sport.

The post Ianis Hagi a facut impresie buna printre jucatorii Fiorentinei: „Este un mare fotbalist” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*