Ianis Hagi a fost votat ”Tricolorul lunii ianuarie”

La început de 2021 am dat startul concursului ”Suporterii anului” pe www.peluzatricolora.ro în care poți câștiga superpremii, inclusiv o experiență unică la o partidă a României în deplasare.

În perioada 1-7 martie, suporterii au votat cel mai în formă tricolor din luna precedentă. Au fost 7 fotbaliști nominalizați, iată clasamentul final:

1. Ianis Hagi (Rangers/Scoția) – 30,3 % (10 puncte)
2. Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia) – 24,24% (7 puncte)
3. Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova) – 17,97% (5 puncte)
4. Darius Olaru (FCSB) – 14,39% (4 puncte)
5. Florin Tănase (FCSB) – 7,58% (3 puncte)
6. Claudiu Keșeru (Ludogoreț/Bulgaria) – 4,98% (2 puncte)
7. Cristian Ganea (Aris Salonic/Grecia) – 0,54% (1 punct)

Titular în 5 din 6 meciuri în februarie, cu 2 goluri marcate (deschidere de scor + gol de 3 puncte), titular în calificarea în optimile Europa League, Ianis Hagi, între timp campion al Scoției cu Rangers, este câștigătorul trofeului ”Tricolorul lunii” oferit de FRF prin intermediul platformei Peluza Tricoloră.

Jucătorii au punctat și în clasamentul ”Tricolorul anului”, pe baza căruia va fi acordat trofeul la final de 2021 (vezi punctele din paranteză).

Și utilizatorii de pe www.peluzatricolora.ro au punctat în urma votului pentru tricolorul lunii ianuarie. Fiecare vot a însemnat un punct, iar cei care l-au ales pe Ianis Hagi drept favorit au primit un punct extra. În cursul zilei va avea loc tragerea la sorți a câștigătorului premiului de etapă, care constă într-un voucher de 1000 RON pe magazin.frf.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*