Iar vitezomani pe şosele din Prahova, iar şoferi băuţi!

F. T.

Sâmbătă dimineaţa, în Ploieşti, poliţiştii Serviciului Rutier au acţionat pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere care au drept cauză consumul băuturilor alcoolice.
În acest context, au fost constatate cinci abateri – dintre care şi o infracţiune, un şofer fiind depistat, la testarea cu dispozitivul etilotest, cu o valoare de 0, 49 mg/l alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, cu o zi înainte (vineri, 21 mai a.c.), în intervalul orar 10.00- 19.00, poliţişti din cadrul aceluiaşi serviciu au desfășurat o acțiune pe raza localităților Bucov, Valea Călugărească, Albeşti Paleologu şi Ciorani, aceasta vizând combaterea principalelor cauze generatoare de accidente, în atenţia oamenilor legii fiind viteza excesivă.
„În cadrul acestei ultime acţiuni au fost aplicate 36 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 13.300 de lei, 25 dintre ele fiind aplicate pentru încălcarea limitelor legale de viteză. Pentru neregulile constatate de către polițişti au fost reținute un certificat de înmatriculare și patru permise de conducere, dintre care unul pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice” , se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Prahova.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*