Iarna târzie încurcă fotbalul

Marian Dima

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Prahova a anunţat că mâine, 28 februarie, sau cel mai târziu pe 1 martie, va lua o decizie privind startul sezonului 2018, care ar trebui să se „producă” pe 3 şi 4 martie, când sunt programate să se joace meciurile din „şaisprezecimile” Cupei României! „La cum se prezintă vremea acum, nu ar intra în discuţie să se joace. Dar, miercuri, joi, vedem cum va evolua situaţia, pentru că, dacă se încălzeşte, vom juca, dacă nu, probabil că vom mai aştepta o săptămână. Am solicitat şi informări punctuale privind terenurile gazdă, ţinând cont că se va juca la echipele de eşalon inferior acasă, deci o problemă în plus” – a anunţat Silviu Crângaşu, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Prahova

Primul meci oficial din 2018 a fost la Brazi!

Culmea, la sfârşitul săptămânii trecute a fost programat, deja, un meci din Cupa României, ediţia 2017-2018, faza judeţeană, CS Brazi Popeşti întâlnind pe Petrolul Băicoi, într-un joc pentru „completarea tabloului şaisprezecimilor”. A fost 2-0 pentru gazde, după 0-0 în timp regulamentar, într-o partidă arbitrată de Ionuţ Neagu, în urma acestei victorii formaţia din Popeşti – Brazi, calificându-se în faza următoare a întrecerii, unde aşteaptă vizita liderului CS Blejoi!

Astra cere amânare, Petrolul se mută în sală

Nici la nivelul echipelor de eşalon superior, care trebuie să înceapă, vineri, 2 martie, returul din Liga a III-a, situaţia nu este clară, o parte dintre divizionarele C solicitând oficial amânarea jocurilor din cauza zăpezii căzute şi, mai ales, a terenurilor îngheţate! De altfel, ieri, formaţiile ploieştene de eşalonul trei nici nu şi-au putut desfăşura antrenamentele după programul normal, Petrolul alegând sala de la Blejoi pentru şedinţa de pregătire în timp ce Astra a trimis către FRF o cerere oficială de amânare a etapei I din retur.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*