Iată 3 idei de afaceri neobișnuite care îți pot aduce un venit stabil

Atunci când te gândești să îți deschizi propria afacere, trebuie să iei în calcul mai mulți factori, printre care și cât de profitabilă vă fi aceasta pe termen lung. Afacerile în agricultură sunt din ce în ce mai populare în rândul antreprenorilor tineri, datorită costurilor reduse. Este important ca investiția pe care vrei să o faci să fie într-o idee inovativă. Dacă vrei să afli 3 idei de afaceri neobișnuite, citește în continuare acest articol.

 

Iată cele mai populare idei de business

  • Cultivarea ciupercilor

Ciupercile sunt folosite în aproape toate bucătăriile. Acestea sunt căutate și apreciate pentru valoare lor nutritivă și chiar terapeutică. Cultivarea ciupercilor este pentru cei care își doresc o afacere cu investiție mică și care nu necesită o suprafață mare de teren agricol. Ciupercile pot fi cultivate în spații precum: construcții vechi, magazii, pivnițe sau grajduri. Substratul pentru acestea este ușor de obținut, fiindcă este format din reziduurile vegetale. În acest tip de afacere, banii se rulează rapid, fiindcă există o cerere mare pe piață.

  • Micro fermă de prepelițe

Ouăle de prepeliță sunt la mare căutare, deoarece au o valoare nutrițională mai mare față de ouăle de găină și ajută la tratarea diverselor afecțiuni. Chiar dacă sunt consumate fierte sau crude, acestea contribuie la starea de bine a organismului. Dacă iți dorești o afacere mică, atunci trebuie să știi că, pentru a-ți deschide o fermă de prepelițe, nu ai nevoie de un spațiu mare. Păsările se dezvoltă rapid și, deși consumă puțină mâncare, acestea produc multe ouă. Prepelițele nu au carnea tare odată cu maturitatea, cum se întâmplă în cazul găinilor.

  • Piscicultura

Peștele este un aliment de bază, iar consumul acestuia de către populație a crescut în ultima perioadă. Antreprenorii care își doresc să își deschidă o fermă piscicolă au nevoie de un teren legat la o sursă de apă directă. La fel de important este și ca terenul să aibă un drum de acces ușor pentru mașinile care îți vor livra consumabilele, cum ar fi  mâncarea de pești de crescătorie. Un magazin de specialitate unde poți verifica prețurile furajelor de pește este WowPet.ro, care oferă produse de calitate și livrare sigură și promptă. De asemenea, trebuie să ai în vedere și tipul de sol și unghiul terenului pe care dorești să construiești ferma piscicolă, deoarece un teren nisipos sau pietros îți poate aduce pierderi de apă.

 

Lansarea unei afaceri în domeniul piscicol sau agricol poate aduce venituri considerabile. Totuși, este bine de știut că efortul este mare pentru a menține o activitate agricolă, deoarece în aceasta nu se învestesc doar bani, ci și timp și dedicare. Dacă alegi să îți transformi visurile în realitate, este important să ai o viziune pe termen lung și să iei în calcul toate riscurile. Discută cu alți antreprenori care au același tip de activitate și care te pot sfătui la început de drum.

 

Sursă foto: pexels.com

Articolul Iată 3 idei de afaceri neobișnuite care îți pot aduce un venit stabil apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*


Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 286204 bytes) in /home/content/66/7299066/html/bitnews.ro/wp-content/plugins/feedwordpress/syndicatedpost.class.php on line 417