Iată 3 piese vestimentare care NU trebuie să-ți lipsească din dulap toamna aceasta dacă vrei să fii la modă!

Având în vedere că vara s-a terminat, este timpul să te pregătești de vremea rece și să îți reîmprospătezi garderoba de toamnă. Odată cu schimbarea unui sezon, majoritatea oamenilor își doresc să achiziționeze piese vestimentare noi, la modă, pe care să le poată purta la diferite ocazii, indiferent de condițiile meteo.

Iată 3 articole care NU trebuie să îți lipsească din garderobă toamna aceasta:

 

  • Trenciul

 

Dacă ești o persoană căreia îi place să fie mereu la modă și își dorește să fie la curent cu noile tendințe, atunci cu siguranță ai nevoie toamna aceasta de un trenci. Nu doar că este o piesă vestimentară deosebită, pe care o poți asorta cu ușurință la diferite look-uri, dar este perfectă pentru o vreme nici foarte călduroasă, dar nici foarte rece. De exemplu, poți purta unul cu cizme, ghete și chiar adidași, iar în ceea ce privește geanta, poți asorta una din piele ecologică, în ton cu paltonul.

 

  • Pălăria

 

Pălăria va fi întotdeauna un accesoriu cheie atunci când vine vorba despre o ținută bine pusă la punct. Dacă ești o persoană căreia îi plac outfiturile chic, atunci cu siguranță ai nevoie de o pălărie pe măsură. Pentru a nu ieși mult prea mult în evidență, alege una simplă, neagră, maro sau crem. Fii atentă și la accesoriile pe care le folosești, în așa fel încât look-ul în ansamblu să nu pară exagerat sau încărcat. Poți opta pentru articole vestimentare simple, dar elegante și poți fi sigură ca nu vei da greș.

palaria

 

  • Adidașii

 

Având în vedere că toamna este un anotimp răcoros și ploios, ai nevoie și de o pereche de adidași pentru damă exact pe gustul tău, care să fie trendy și confortabili, dar care să îți asigure și confortul termic de care ai nevoie în acest context. Alege un model care să se poată asorta ușor cu majoritatea ținutelor tale și o culoare care să fie potrivită chiar și pe o vreme mohorâtă.

Dacă îți dorești, totuși, o pereche de adidași în culori deschise, atunci, cu siguranță, vei găsi în mediul online o mulțime de modele dintre care poți alege. Trebuie doar să îți compui outfiturile în așa fel încât piesele vestimentare să se potrivească una cu cealaltă și ținutele să nu pară încărcate.

Probabil îți dorești ca în această toamnă să îți schimbi outfiturile sau, pur și simplu, să le reîmprospătezi. Totuși, există și câteva articole vestimentare clasice, care nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei. Un trenci care să te protejeze în zilele mai puțin călduroase, dar care să fie și piesa de rezistență care îți scoate ținuta din anonimat, o pălărie care să îți ofere un aer cool și o pereche de adidași confortabili, pe care să îi poți purta la orice ținută, sunt elementele cheie ale unei garderobe de toamnă în tendințe.

Sursa foto: pexels.com/ro-ro/

Articolul Iată 3 piese vestimentare care NU trebuie să-ți lipsească din dulap toamna aceasta dacă vrei să fii la modă! apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*