Iclodul a câştigat dramatic cu Sopor, în 10 oameni, şi e noul lider al Ligii a IV-a. Ce s-a mai întâmplat azi în Liga a IV-a

Unirea Iclod a trecut pe prima poziţie în clasamentul Ligii a IV-a, dar după un meci mult mai greu decât se aştepta cu Viitorul Soporu de Câmpie.

Jucătorii lui George Cotuţ au câştigat cu 2-1, după un final de meci dramatic.

Oaspeţii au marcat prin Tămaş, în prima repriză, iar la 0-1 Soporul a mai avut cel puţin o şansă mare de gol. Nu s-a făcut 0-2, iar Iclodul a reuşit să obţină cele trei puncte în ultimele 10 minute, dar nu fără emoţii.

Vlad Porumb a fost eliminat pentru a doua etapă consecutiv în minutul 80, dar imediat Unirea a primit un penalty contestat vehement de către Sopor, oaspeţii acuzând, pe de altă parte, o lovitură de la 11 metri neacordată pentru ei. A executat portarul Szekely, dar a trimis pe lângă poarta lui Barta şi scorul rămânea 0-1.

Vali Dîrjan a reuşit să egaleze după două minute de la acel penalty, iar Coroian a dat lovitura decisivă în prelungiri şi a adus in-extremis trei puncte care păreau pierdute la un moment dat. Iclodul are un punct peste Floreşti în fruntea clasamentului, dar etapa viitoare va juca împotriva Someşului Dej, pe teren propriu, dar cu dejenii consideraţi gazde. Soporul, care arată total schimbat faţă de turul campionatului, rămâne pe locul 13.

Tot astăzi în Liga a IV-a, Arieşul Mihai Viteazu s-a impus cu 3-0 în faţa celor de la CS Supporter. Crişan a înscris la jumătatea primei reprize, dar ultimele două goluri au venit în minutele 89 şi 90, de la Cecălăcean şi Varga, pentru a doua victorie consecutivă a echipei lui Artur Podar. Tot astăzi, Unirea Triteni s-a impus cu 2-0 în faţa Someşului Gilău.

Ceclan şi Bituleanu au adus prima victorie din acest an Triteniului, care s-a apropiat la două puncte de formaţia gilăuană.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*