Idei bune, respinse de administrația Boldea! Reprezentanții PSD Lugoj propun pentru noul buget 15 obiective de investiții

Membrii Partidului Social Democrat Lugoj, conduși de președintele interimar Călin Dobra, au avut vineri, 26 martie, o întrevedere cu conducerea Primăriei Municipiului Lugoj, pentru a discuta despre proiectul de buget local pe anul 2021.
Cu prilejul întâlnirii, reprezentanții PSD au anunțat că vor susține un număr de 15 obiective de investiții pentru a fi cuprinse în bugetul local al municipiului pe anul în curs.

“Lugojul are nevoie de investiții masive. Am propus 15 obiective pe care PSD le susține pe bugetul din anul 2021. PSD Lugoj dorește să facă opoziție constructivă și nu va critica de dragul criticii, ci vrea să găsească soluții pentru toți lugojenii. Considerăm că este necesar ca bugetul pe anul 2021 să fie axat pe investiții și dezvoltare, mai ales că actuala conducere a primăriei moștenește un excedent bugetar generos pe care îl poate folosi în acest scop. De aceea m-am alăturat colegilor mei social-democrați și am purtat astăzi discuții cu reprezentanții primăriei în privința proiectului de buget al Lugojului de anul acesta. Am pornit de la necesitățile comunității și de la discuțiile cu cetățenii pentru a putea contura propuneri pertinente, realiste și realizabile pentru ca Lugojul să ajungă un oraș modern, în care să îți fie drag să locuiești. Știu neajunsurile, știu nemulțumirile, știu ce trebuie făcut și de aceea am mers pregătit cu o listă de 15 obiective conturate împreună cu echipa social-democrată și pe care le propunem pe lista de investiții din 2021”, precizează Călin Dobra, președintele interimar al PSD Lugoj.

Lista obiectivelor susținute acum de social-democrați cuprinde o mulțime de obiective respinse de fosta administrație PSD și de către primarul de atunci, social democratul Francisc Boldea: Construirea unui nou spital; Piste de biciclete pe străzile Făgetului, Timișoarei, Caransebeșului, Bocșei; Reabilitarea și modernizarea parcurilor din municipiu; Reabilitarea pasarelei C.F.R.; Finalizare branșamente și contorizare apă; Finalizarea blocurilor MAPN de pe strada Timișoarei; Sistem de iluminare inteligentă cu LED și amenajare pentru persoanele cu dizabilități a trecerilor de pietoni; Amenajare piață volantă și parcare în MICRO III și MICRO IV; Construirea unui nou stadion; Reabilitarea și modernizarea sălii de lupte; Terenuri sintetice de sport în cartiere; Modernizarea creșelor din municipiu; Modernizarea și reamenajarea căminului de bătrâni Sf. Nicolae; Consolidarea și refacerea monumentelor istorice din oraș; Susținerea cultelor religioase pentru finalizarea lucrărilor.

Articolul Idei bune, respinse de administrația Boldea! Reprezentanții PSD Lugoj propun pentru noul buget 15 obiective de investiții apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*