Idei de modernizare! Zece țarcuri pentru biciclete în cartierele de blocuri

Primăria municipiului Lugoj dorește să se implice în cartierele de blocuri, prin crearea de țarcuri speciale pentru biciclete. Până acum, bicicletele erau urcate la etaj de către proprietari, depozitate în holul de la intrare sau chiar la subsol, pentru a nu fi furate.”Vom realiza, în regie proprie, zece țarcuri pentru biciclete în zonele de blocuri, astfel încât oamenii să nu mai fie nevoiți să-și urce bicicletele la etaj. Le oferim posibilitatea să le lase într-un țarc special creat, cu control acces și camere video, astfel încât să nu existe riscul dispariției bicicletelor”, a declarat primarul Claudiu Buciu.

Tot în regie proprie vor fi realizate și țarcurile pentru tomberoane, pe care edilul șef le consideră foarte necesare.

”Având în vedere că intenționăm să construim țarcuri pentru depozitarea tomberoanelor, unde să ținem tomberoanele de gunoi în zonele blocurilor, vom face aceste țarcuri cu acces controlat. Vor avea acces să arunce gunoiul doar oamenii alocați la scările de blocuri respective, pe categoriile de fracții stabilite. Ne gândim să producem în regie proprie și aceste țarcuri. În acest scop vom cumpăra un echipament CNC, de prelucrare cu control numeric. Operațiunile de contruire a acestor țarcuri nu sunt așa grele și credem că le putem realiza în regie proprie, pentru că avem colegi cu experiență în acest domeniu”, a punctat Claudiu Buciu.

În general, în ceea ce privește gospodărirea orașului, primarul dorește realizarea a cât mai multe obiective în regie proprie, prin noile servicii specializate ale administrației locale.

Articolul Idei de modernizare! Zece țarcuri pentru biciclete în cartierele de blocuri apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*