Ieșenii s-au recules la mormântul lui Ionuț Popa

Cu aproape trei luni de zile în urmă, Ionuț Popa trecea la cele sfiinte după ce s-a luptat cu o boală incurabilă din primăvara lui 2019. „Mister” a fost condus pe ultimul drum de toată suflarea fotbalistică din Arad, mai puțin suporterii UTA-ei care s-au simțit cândva trădați de ultimul antrenor al echipei lor înainte ca Laszlo Balint să-și înceapă mandatul.

La înmormântare au venit, de la 700 de kilometri distanță, și câțiva fani de la Poli Iași, care l-au aplaudat nea’ Popică pentru ultima oară pentru cele șase sezoane disputate la cel mai înalt nivel în capitala Moldovei. Astăzi, în dimineața disputei cu „Bătrâna Doamnă”, din cadrul rundei cu numărul patru a Ligii 1, ieșenii au ajuns din nou la mormântul lui Ionuț Popa, prin antrenorul Daniel Pancu și foștii elevi ai lui „Mister”, Marius Onofraș (actualmente team-managerul echipei) și Andrei Cristea, atacantul de 36 de ani, Andrei Cristea.

Cei trei au purtat cu ei o coroană, au aprins o lumânare și au spus o rugăciune la mormântul fostului Domnitor al Modlovei. ”Ieșenii nu te vor uita vreodată, nea Popică! Daniel, Ono și Andrei și-au amintit cum le descrețeai frunțile cu replicile pline de umor pe care le găseai și în cele mai delicate momente” – e mesajul postat pe pagina de Facebook a lui Poli Iași, alături de câteva poze de la cimitirul din cartierul Sânnicolau Mic.

0
0

Articolul Ieșenii s-au recules la mormântul lui Ionuț Popa apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*