Iesire incredibila a lui Nistor la adresa lui Dan Petrescu: „Spune-mi, nene, ai ceva cu mine?! Spune-mi de ce nu joc”

Un fotbalist de la CFR Cluj a rabufnit si il ataca pe antrenorul Dan Petrescu. Mijlocasul Dan Nistor spune ca a pierdut echipa, dupa ce s-a speculat ca ar fi negociat cu cei de la FCSB, insa sustine ca nu a discutat cu nimeni despre plecarea din Gruia.

In continuare, jucatorul marturiseste ca va discuta barbateste cu Dan Petrescu, despre care nu are chiar cea mai buna opinie.

Am iesit din echipa imediat dupa momentul acela cu Steaua. Eu semnasem cu CFR-ul si m-a sunat nasul meu, Mihai Pintilii, care mi-a spus ca ma vor cei de la Steaua. N-a fost nici o negociere. Eu i-am zis atunci ca am semnat cu CFR-ul, ca sunt aici si ca, daca ar fi sa fie ceva, ar trebui sa discute cu clubul sa se inteleaga. N-a fost nimic pe ascuns, cum se zice. O negociere paralela sau altele de genul asta, nici vorba!

N-am vorbit deloc, nu mi-a explicat de ce n-am mai jucat, de ce nu prind lotul. Nimic. Voi avea o discutie lamuritoare cu cei din conducere, sa vad ce se intampla. Daca tot nu ma baga in seama de loc… N-a vorbit cu mine, o sa discut eu cu el. Spune, nene, ai ceva cu mine? Spune-mi, nene, de ce nu joc? Tacerea asta… Ce-i asta? N-am 20 de ani. Si vreau sa joc, iar daca nu se poate aici, voi pleca undeva unde voi avea sansa sa joc. Eu am venit la CFR cu cele mai bune intentii, iar acum vad ca cei din club ma propun peste tot, ba la Giurgiu, Steaua, Craiova, Dinamo. Cu mine n-a discutat nimeni„, a spus jucatorul pentru Actual de Cluj.

In varsta de 29 de ani, Dan Nistor a ajuns la CFR Cluj in vara anului trecut, de la Dinamo.

A fost atunci un schimb spectaculos de jucatori, Dinamo cedandu-l pe Nistor in schimbul lui Felipe Nascimento.

The post Iesire incredibila a lui Nistor la adresa lui Dan Petrescu: „Spune-mi, nene, ai ceva cu mine?! Spune-mi de ce nu joc” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*