Ieșire rușinoasă din Cupă: CSM Satu Mare – FCC ICIM Arad 91-62

În cea de-a doua semifinală a Cupei României la baschet feminin, FCC ICIM Arad a pierdut fără drept de apel (62-91) în fața fetelor de la Satu Mare. Cu excepția primului sfert, „galben-albastrele” nu au ținut pasul cu un adversar mult mai motivat și dezinvolt.

Jucătoarea meciului a fost chiar…arădeanca viceliderului Ligii Naționale de Baschet Feminin, Andra Mandache. Aceasta a reușit nu mai puțin de 17 puncte (1×3), 8 recuperări și o pasă decisivă, fiind secondată de Harrison cu 17 puncte (2×3), 4 recuperări și o pasă decisivă și Porchia Green cu 13 puncte (1×3), 2 recuperări și 4 pase decisive.

Dincolo, doar Poole (19 puncte) și Nagy (12 puncte) s-au ridicat cât de cât la înălțimea situației. În rest, pentru FCC ICIM Arad au mai marcat: Coker 9 puncte, Wingate 8, Ferenczi 8, Hadzovic 4, Ciotir 2. Accidentată, Matea Tavic nu a evoluat din nou.

Marea finală a Cupei României se joacă duminică, între gazdele de la Sepsi Sfântu Gheorghe, care au trecut cu 79-62 de SCM Timișoara și CSM Satu Mare, ajunsă după 7 ani în luptă directă pentru trofeu. Partida începe la ora 17,30 și va fi transmisă în direct de Digi Sport 4.

0

0

Articolul Ieșire rușinoasă din Cupă: CSM Satu Mare – FCC ICIM Arad 91-62 apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*