Ilfoveanul Coza o fluieră pe UTA în…Ilfov! Arădenii au câștigat singurul meci din play-offul Ligii a 2-a cu arbitrul de 41 de ani la centru

Puncte imense puse în joc în „cheia” play-out în FC Voluntari – UTA. În plină iarnă, Comisia Centrală de Arbitri s-a gândit să nu-și pună pe drumuri „fluierașii” și a apelat la Ionuț Coza pentru jocul de mâine, de la ora 17. Doar 13 kilometri va trebui să parcurgă „centralul” de 41 de ani de la Cernica până la Voluntari, unde „roș-albii” își propun să facă puncte în penultima partidă a etapei cu numărul 17.

Pe de altă parte, „Bătrâna Doamnă” a câștigat două partide în deplasare cu Ionuț Coza la centru,. În 2014, cu 3-1, pe terenul celor de la Gloria Bistrița și în vara anului trecut, la Mioveni. Pe 20 iulie, arădenii se impuneau cu 2-0 singurul meci din cadrul play-offului ligii secunde, obținând în cele din urmă promovarea în Liga 1 cu punctele obținute în fața Petrolului și lui FC Argeș.

Coza va conduce cel de-al 29-lea meci pe scena primului eșalon și al patrulea din acest sezon, după Clinceni – Chindia 0-0, Iași – Sepsi 1-4 și FC Argeș – Hermannstadt 2-2. „Centralul” din Cernica va fi asistat mâine de Daniel Mitruţi (Craiova) și Bogdan Gheorghe (Bucureşti), rezerva venind din…Galați, în persoana lui Adrian Viorel Cojocaru. Notele arbitrilor vor fi date de Vasile Bratu, din Slobozia.

FOTO: CS Mioveni (Facebook)

0
0

Articolul Ilfoveanul Coza o fluieră pe UTA în…Ilfov! Arădenii au câștigat singurul meci din play-offul Ligii a 2-a cu arbitrul de 41 de ani la centru apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*