Ilie a părăsit cantonamentul din Slovenia, Balint își numără fundașii centrali înainte de testul cu Gorica

A treia zi de cantonament a început cu vești bune și mai puțin bune pentru UTA. În primul rând, fundașul Alex Benga și mijlocașul Modestas Vorobjovas se a antrenează de azi normal, după ce au făcut separat primele ședințe de pregătire de la Rogla. În schimb, Florin Ilie a părăsit stagiul de pregătire din Slovenia pentru a se trata de tendinită acasă.

Prin urmare, pentru primul amical de la Rogla, contra croaților de la HNK Gorica, Laszlo Balint își numără fundașii centrali. Fiindcă e greu de crezut că îl va folosi vreun minut pe Benga, cel care s-a operat în urmă cu trei săptămâni, antrenorul arădenilor îi are practic la dispoziție doar pe brazilianul Erico da Silva și croatul Vinko Medjimorec. Probabil, însă, stafful tehnic al arădenilor va apela și la Tomozei sau Baravykas pentru centrul defensivei, așa cum a făcut și în amicalele de la Arad: 3-0 cu selecționata juniorilor și 2-0 cu Viitorul Șelimbăr. Vorobjovas și Isac sunt ceilalți doi utiști care ar trebui să rămână pe margine cu Gorica.

Testul începe la ora 17,30, iar arădenii vor avea fațăîn față echipa de pe locul 5 în ediția precedentă a primei ligi croate. Lotul pregătit de Krunoslav Rendulić e cotat la 24,9 milioane de euro, vedeta echipei fiind Kristijan Lovric, o aripă stânga care valorează 6 milioane de euro și care a reușit nu mai puțin de 15 goluri în stagiunea trecută. În Slovenia, HNK Gorica a disputat deja un prim meci amical, pe care l-a câștigat cu 1-0 în fața slovenilor de la Celje, singurul marcator al meciului fiind Jurica Prsir.

0
0

Articolul Ilie a părăsit cantonamentul din Slovenia, Balint își numără fundașii centrali înainte de testul cu Gorica apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*