Ilie Dumitrescu, dupa zvonurile ca ar fi fost la un pas sa-i ia locul lui Dica: „Mi-e bine unde sunt si nu caut sa ma intorc in fotbal!”

Ilie Dumitrescu a vorbit pentru prima data deschis dupa ce s-a spus ca ar fi fost in pole-position sa-l inlocuiasca pe Nicolae Dica la FCSB, daca echipa din Berceni nu ar fi castigat meciul cu „lanterna” Juventus Bucuresti. Fostul component al Generatiei de Aur a negat in totalitate afirmatiile facute de Victor Piturca si a spus ca nu s-a pus problema de a antrena echipa lui Gigi Becali.
Ilie Dumitrescu. De el era vorba sa il inlocuiasca, colegul vostru de platou. I-am zis in gluma lui Ilie «Ce tot ii canti in struna lui Becali? Vrei sa te duci acolo?». El a inceput sa rada. Nu trebuia sa zic asta”, a spus Piturca, miercuri, in studioul Digi Sport.

Ipoteza vehiculata de Piti nu e conforma cu realitatea. Niciodata nu s-a pus problema sa-i iau locul lui Dica. Nici macar un post in conducere nu mi-a propus, nu. Lucrurile sunt foarte clare, ma simt foarte bine aici si nu caut vreun post de antrenor. Nu e cazul.

Eu cu Gigi vorbim, despre cum am vazut vreun meci, de vreun jucator. Au fost momente cand mi-a cerut o parere despre anumiti jucatori. Dar repet, niciodata nu s-a pus problema de cand am plecat de la Steaua sa am vreo discutie cu Gigi ca sa preiau echipa„, a spus Ilie Dumitrescu, joi seara, in acelasi studio.

Ilie Dumitrescu a mai antrenat pentru o scurta perioada echipa lui Gigi Becali, atunci cand nu a incasat niciun ban pentru serviciile prestate, aceasta fiind dorinta sa. Fostul component al Generatiei de Aur a stat pe banca FCSB in perioada august – septembrie 2010, timp de 8 meciuri.

The post Ilie Dumitrescu, dupa zvonurile ca ar fi fost la un pas sa-i ia locul lui Dica: „Mi-e bine unde sunt si nu caut sa ma intorc in fotbal!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*