Ilie Nastase a felicitat-o pe Simona: „Ti-a trecut glontul pe la ureche. Bine ca n-a intrat!” :-)

Ilie Nastase a comentat succesul rasunator pe care Simona Halep l-a reportat, joi, in semifinalele de la Australian Open, afirmand ca acesta „a fost meciul carierei pentru Simona”.

A fost meciul carierei Simonei, mai ales ca adversara ei nu a fost precum Osaka sau Davis. Nu uitati ca Angelique Kerber a fost si numar unu mondial, are Grand Slam-uri castigate. De aceea si jocul a fost cu totul altfel si foarte strans.

si, totusi, dupa cum a inceput meciul, nu ma gandeam la unul maraton. Simona a avut 5-0 in primut set, apoi a condus cu 3-1 in setul al doilea si sansa de a face 4-1 pe serviciul ei, dar a ratat oportunitatile si meciul s-a complicat.

La 5-0 am sesizat ca Simona n-a mai fost agresiva si i-a dat astfel sansa lui Kerber de a reveni si a face 5-3, dupa care germanca putea face chiar 5-4. Deci, meciul putea fi terminat in doua seturi”, a spus Nastase, la Digi Sport.

Dupa un astfel de meci, cum a fost si cel cu Davis, te incarci si iti da foarte mare incredere. Adica ti-a trecut glontul pe la ureche, dar mai bine ca n-a intrat. Fiecare meci e diferit, asa ca nu ne putem face planuri inai8ntea unei finale de Grand Slam.

Sigur, fetele se cunosc foarte bine, antrenorii stiu ce pot fetele. Revenind la meciul cu Kerber, aceasta era putin incomoda pentru Simona, fiind stangace, s-a vazut ca a castigat mereu pe reverul Simonei si nu prin asi.

Acum, finala cu Wozniacki va fi una memorabila, Simona are o zi de refacere, stie ce trebuie sa faca pentru a se recupera, dar dupa un astfel de meci tu ai increderea cea mai mare, nu adversarul”, a mai spus Ilie Nastase, la Digi Sport.

Ilie Nastase are patru finale de Grand Slam in cariera: doua castigate (US Open 1972 si Roland Garros 1973) si doua pierdute (la Wimbledon: 1972 si 1976).

The post Ilie Nastase a felicitat-o pe Simona: „Ti-a trecut glontul pe la ureche. Bine ca n-a intrat!” :-) appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*