„Ilie Oană”, ora 16.00 – reunire!

„Galben-albaştrii” încep oficial anul 2018 cu primul antrenament, obişnuita „baie de mulţime” de pe arena „Ilie Oană”! Chiar dacă, în ultima perioadă, pare să existe un regres cu privire la interesul faţă de ceea ce se întâmplă în tabăra petrolistă, reunirea lotului rămâne o bornă importantă, într-un an 2018 în care prima parte se speră a fi „defilarea” prin Liga a III-a, către eşalonul secund, iar partea a doua, un fel de… moment al adevărului – parcursul spre fotbalul de performanţă, odată cu prezenţa în eşalonul secund şi încercarea a trei nepromovări consecutive! A doua pare „antamată” odată cu mişcările din această iarnă, în care s-a luat antrenorul principalei contracandidate la promovare din această serie – Romulus Ciobanu, de la AFCM Alexandria, s-a „curăţat” lotul, jucătorii mai puţin utilizaţi sau fără perspectivă (Stănescu, Marinică, Puchea, Vintilă, G. Dumitru) despărţindu-se deja de clubul ploieştean, în timp ce alţi câţiva sunt „în evaluare”.
Au venit, deja, oficial, portarul Avram şi atacantul Cârjan, vor mai veni şi alţii, chiar de astăzi, odată cu primul antrenament, pe lista „posibililor” apărând alte nume, la fel şi la capitolul „tratative eşuate”.ilie b
Oricum, „mişcările de trupe” vor continua în zilele următoare, până la plecarea în primul stagiu centralizat de pregătire, stabilit pentru Cheile Grădiştei, începând cu 22 ianuarie fiind timp de „probe” pentru o serie de fotbalişti, pe 20 ianuarie având loc şi un prim amical, contra echipei Steagul Roşu Braşov. Va urma un al doilea stagiu centralizat, la Buftea, în februarie, până la primul meci oficial, deplasarea de la Domneşti, din 3 martie, primul joc oficial al anului 2018, fiind timp berechet de antrenamente, transferuri, strategii!
De amintit şi că, ieri, unii dintre jucători s-au prezentat la clinica privată Mediurg, unde au efectuat vizita medicală, restul fotbaliştilor (cei care vin de la distanţe mai mari) urmând să facă acelaşi lucru în această dimineaţă.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*