Ilie Stan, la negocieri!

Petrolul a avut şedinţă, joi fiind programată “Adunarea Generală a Asociaţilor”, în cadrul căreia, printre subiectele aflate pe ordinea de zi, a fost şi cel al viitorului antrenor! Ilie Stan a fost primul nume pe lista popunerilor pentru banca tehnică, urmat de Nicolae Constantin, mesajul trimis fostelor glorii de “partenerul finanţator” fiind: “Rămâneţi uniţi”! Fostul antrenor al Gloriei Buzău, din sezonul tocmai încheiat, a început “discuţiile” cu Petrolul şi este clar că mandatul lui Octavian Grigore, care a asigurat banca tehnică în play-out, pare aproape de final…
Aseară a fost altă şedinţă, cu suporterii, der această dată lucrurile fiind departe de a fi clare şi clarificate! Vara e lungă, nu?

Ce spectacol, ce apetit!

Al doilea test programat înainte de intrarea în vacanță s-a încheiat cu o victorie concludentă a „galben-albaștrilor”. Astăzi, la Strejnic, Petrolul a trecut cu 8-1 de formația de eșalon trei CS Tunari, elevii lui Octavian Grigore punctând de șapte ori în prima repriză! Asta după ce pierduseră cu Huşi, astfel că se poate spune că au răzbunat pe ilfoveni ce au păţit cu moldovenii…
Ocupantă a locului cinci în Seria a 4-a a celui de-al treilea eșalon, la finele campionatului recent încheiat, CS Tunari a fost o pradă ușoară pentru petroliști, cei care, în primele 45 de minute, au punctat, practic, aproape la fiecare ocazie avută. Cu un „11” de start în care s-au regăsit opt jucători care au făcut parte din lot în stagiunea precedentă, cărora li s-au adăugat tinerii Alexandru Radu, Aris Oprea și Ștefan Niță (cu toții reveniți după ce au fost împrumutați la CSO Plopeni), „lupii” au marcat de șapte ori în prima repriză, prin Arnăutu (4, 12, 16), Balint (10, 31), Saim Tudor (25) și Silviu Pană (44). La pauză a fost 7-1, golul ilfovenilor fiind reușit de către Tudose (43).
După reluare, jocul s-a echilibrat vizibil, asta în condițiile în care în ambele garnituri au survenit mai multe modificări. Totuși, petroliștii au mai înscris o dată, printr-un jucător aflat în teste, mijlocașul de bandă stângă Raoul Valentin Cristea (2002), ultima dată la Dinamo, după ce și-a făcut junioratul în Spania. S-a terminat, astfel, 8-1, iar pentru „găzari” va mai urma un test înainte de intrarea în vacanță, marți după-amiază, cu CS Blejoi.
Iată, însă, echipele care au evoluat ieri:
FC Petrolul (repriza I): Radu Alexandru – Șt. Niță, Meijers, Huja, Aris Oprea – Ekollo, S. Pană, R. Moise, Saim Tudor – Arnăutu, Balint.
FC Petrolul (repriza II): Jercălău – Dunca, Olaru, Manolache, Poelmans – Licsandru, Mitrea – Vl. Bogdan, Boțogan, Cristea – Joao Claudio.
CS Tunari: Slabu – Barabas, Tudose, Iordache, Osca, Mănăilă, Popa, Avădanei, Stancu, Ghenovici, Andreescu. Au mai jucat: Isvoranu – Ghile, Fieraru, Ciortan, Flisc, Badea, Kay, Vlad, Teleru. Antrenor: Ștefan Odoroabă.

Foto: Răzvan Păsărică (www.sportpictures.eu)

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*