IMAGINI Accident CUMPLIT în urmă cu puţin timp: Un microbuz a căzut într-un rău, trei morţi şi şase răniţi

Un microbuz a căzut în Dâmboviţa, doi pasageri au decedat pe loc, iar o a treia persoană a murit în timpul manevrelor de resuscitare ale SMURD.

Accident grav la ieșirea din București. Trei oameni, printre care şi un copil, au murit şi alte şase persoane au fost rănite după ce microbuzul în care se aflau a căzut în Dâmboviţa în noaptea de duminică spre luni. Accidentul a avut loc în jurul orei 3:30, la intersecţia Splaiului Unirii cu Centura Bucureşti, la ieșirea către Autostrada Soarelui.

Se pare că şoferul a pierdut controlul volanului, la intrarea pe şoseaua de centură. Până la sosirea pompierilor şi scafandrilor, câţiva martori au încercat să salveze victimele. Martorii au descris clipele cumplite prin care au trecut victimele: „Nu s-a auzit decât o bubuitură mare și atât. Am scos patru persoane și la restul nu am putut să intram în apă”, a declarat un martor, potrivit ISU Bucuresti-Ilfov.

„M-am dus jos, am văzut că nu se poate scoate, că erau ușile blocate. Era o persoană jos, lungită pe bordură, și era dânsa acolo. Țipa disperată”, a povestit un altul.

„Două victime au fost extrase cu leziuni incompatibile cu viața. Un copil în stop cardio-respirator, s-a încercat resuscitarea, fără rezultat, celelalte au fost transportate la spital”, a explicat Maria Luiza Trușcă, medic.”

Conducatorul unui auto 8+1 nu a adaptat viteza, a pierdut controlul autoturismului şi a căzut în Dâmbovita. Trei persoane au murit, iar alte şase au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale”,  a declarat Gabriel Onofraş, de la Poliţia Rutieră Ilfov.

Vom reveni cu detalii

Citeste mai mult pe romaniatv.net

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*