IMAGINI ACCIDENT GRAV pe DN19: 13 persoane au fost rănite după ce un camion şi un autocar cu 36 de pasageri s-au ciocnit. VIDEO+FOTO

Treisprezece au fost rănite, luni seară, după ce un autocar în care se aflau 36 de pasageri sârbi s-a ciocnit cu o autoutilitară, pe Drumul Naţional 19, în localitatea Petreşti din judeţul Satu Mare. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, trei dintre victime sunt în stare mai gravă, iar pentru una dintre ele a fost solicitat un elicopter SMURD. Autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie.

Conform reprezentantului ISU Satu Mare, în urma accidentului au fost răniţi 13 pasageri din autocar, toţi adulţi. Adriana Pop a precizat că toate victimele sunt conştiente, iar trei dintre ele sunt în stare mai gravă, pentru una fiind solicitată intervenţia elicopterului SMURD, potrivit news.ro.

Pop a mai spus că a fost activat Planul roşu de intervenţie, iar la faţa locului au fost trimise şapte ambulanţe.

La rândul lor, reprezentanţii Poliţiei Judeţene Satu-Mare au precizat că autocarul este înmatriculat în Serbia şi transporta 36 de pasageri sârbi. La fel, şoferul este cetăţean sârb.

„Pe DN 19, autocarul a acroşat o autoutilitară, dar deocamdată nu ştim în ce împrejurări s-a produs accidentul”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Judeţene Satu-Mare.

Traficul în zona accidentului a fost complet blocat timp de două ore.
Citeste mai mult pe romaniatv.net

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*