IMAGINI ACCIDENT VALEA CHIOARULUI. Un autobuz ce transporta persoane pe ruta Baia Mare Cluj Napoca a ieșit în decor. În autobuz se aflau 24 de persoane. FOTO

Pompierii băimăreni au fost solicitați să intervină astăzi în localitatea Valea Chioarului la un accident rutier în care a fost implicat un autobuz ce transporta persoane pe ruta Baia Mare Cluj Napoca. În autobuz se aflau 24 de persoane.

La locul intervenției, pompierii băimăreni s-au deplasat cu autospeciala de descarcerare, autospeciala pentru transport victime multiple, o autospecială de lucru cu apă și spumă, echipajul de prim ajutor și echipajul de terapie intensivă mobilă al S.M.U.R.D.  De asemena, la locul intervenției s-au deplasat și două echipaje ale SAJ Maramureș.

În urma accidentului au rezultat 3 victime, neîncarcerate, cu vârste cuprinse între 16 și 36 de ani, care au fost transportate la spital de către echipajele de la ambulanță și S.M.U.R.D, în stare stabilă. Celelalte persoane aflate în autobuz nu au necesitat îngrijiri medicale sau transport la spital.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*